Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Kasimatis Suites: Νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection στη Σαντορίνη

Τατιάνα Ρόκου - 23 Μάρτιος 2017, 16:02

Το Kasimatis Suites ακολουθεί πιστά το αρχιτεκτονικό στυλ της Σαντορίνης - τοίχοι με έντονες γραμμές, απλά γεωμετρικά σχήματα και λεπτομέρειες στο γκρι της πέτρας.


Το Kasimatis Suites στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με σουίτες σε μια προνομιακή τοποθεσία με υπέροχη θέα στην καλντέρα και τη θάλασσα. Η κανάβα, όπου παλιά φυλάσσονταν τα βαρέλια του κρασιού μέχρι να ωριμάσουν και τώρα στεγάζει τις σουίτες, ανήκει εδώ και γενιές στην οικογένεια Κασιμάτη. Σήμερα, η ίδια αυτή κανάβα αυτή έχει ανακαινιστεί και μετατραπεί σε ένα κομψό συγκρότημα σουιτών, διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλής αισθητικής και ποιότητας διαμονή.

Το Kasimatis Suites ακολουθεί πιστά το αρχιτεκτονικό στυλ της Σαντορίνης - τοίχοι με έντονες γραμμές, απλά γεωμετρικά σχήματα και λεπτομέρειες στο γκρι της πέτρας. Εικόνες που δένουν αρμονικά με την αγριάδα και την ομορφιά της Σαντορίνης. Κάθε σουίτα διαθέτει ένα πριβέ αίθριο με θέα στη καταγάλανη θάλασσα, όπου, βυθισμένοι στην ευωδιά των λουλουδιών και την ηρεμία της περιοχής μπορεί κανείς να απολαύσει την μυστηριακή γοητεία του Σαντορινιού ηλιοβασιλέματος.Η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, hotel & sales management. Με καθημερινό έλεγχο και με την προσαρμογή των αναγκών της επιχείρησης βάσει της εποχικότητας και των αλληλεπιδράσεων του αγοραστικού κοινού, φροντίζει πάντοτε για την πιο αποδοτική στρατηγική στον ξενοδοχειακό τομέα. Συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις, παρέχοντας επωφελείς συμφωνίες με τα σημαντικότερα τουριστικά πρακτορεία παγκοσμίως. Ακόμη, διαμορφώνει την εταιρική εικόνα των ξενοδοχείων, στοχευμένα σε κάθε χώρα. Διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο δωματίων, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τέλος, η εταιρεία αναγνωρίζοντας πως οι τιμές στο Internet μοιάζουν με εκείνες στο χρηματιστήριο και αλλάζουν καθημερινά, αφοσιώνεται στον διαρκή έλεγχο των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top