Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα ενημέρωσης διοργάνωσε το ΑΞΙΚ

Άγγελος Ρεστάνης - 27 Μάρτιος 2017, 11:46

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας διενεργήθηκαν από τα στελέχη των επιχειρήσεων συνεντεύξεις σε φοιτητές του ΑΞΙΚ για σκοπούς πρακτικής κατάρτισης ή/και μελλοντικής εργοδότησης.


Tο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) διοργάνωσε την ετήσια Ημερίδα Ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Η δραστηριότητα αυτή στοχεύει στην προσωπική επαφή και επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπων της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας και των φοιτητών του ΑΞΙΚ για την πρακτική τους κατάρτιση και για τη μελλοντική εργοδότηση των τελειοφοίτων. Στο ΑΞΙΚ φοιτούν 271 φοιτητές στα προγράμματα των Μαγειρικών Τεχνών και Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διεύθυνσης.


 
Στην ημερίδα συμμετείχαν πέραν των 100 εκπροσώπων από 55 ξενοδοχειακές, επισιτιστικές και τουριστικές επιχειρήσεις και οργανισμούς από όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισαν η διευθύντρια του ΑΞΙΚ δρα Εύη Σωτηρίου και ο υπεύθυνος Πρακτικής Κατάρτισης κ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου με σύντομους χαιρετισμούς. Ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση του έργου “Συνεργάτη Εργοδότη για τα Ξενοδοχειακά και τον Τουρισμό” που εγκρίθηκε στα πλαίσια του ανταγωνιστικού ευρωπαϊκού προγράμματος Εrasmus+ και υλοποιείται από το Σεπτέμβριο 2016-2018. Ακολούθησε απότιση τιμής στους φοιτητές του ΑΞΙΚ που βραβεύτηκαν στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 03 - 06 Μαρτίου 2017. Τα βραβεία απένειμε ο κ. Αντώνης Ανδρονίκου, πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικός διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΞΙΚ. 
 
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας διενεργήθηκαν από τα στελέχη των επιχειρήσεων συνεντεύξεις σε φοιτητές του ΑΞΙΚ για σκοπούς πρακτικής κατάρτισης ή/και μελλοντικής εργοδότησης. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσαν οι φοιτητές του Ινστιτούτου.


Οι φωτογραφίες από το cyprushighlights.com

 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top