Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήH Wyndham Hotel Group και η Zeus International επεκτείνουν την στρατηγική συνεργασία τους
Ξενοδοχία

H Wyndham Hotel Group και η Zeus International επεκτείνουν την στρατηγική συνεργασία τους

Οι δύο πλευρές, Wyndham Hotel Group και Zeus International αναλαμβάνουν την ανάπτυξη και διαχείριση 20 ξενοδοχειακών μονάδων στην Ευρώπη.

Ο παγκόσμιος ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group με περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο και η Zeus International, η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων με διεθνή παρουσία ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους με μία νέα στρατηγική συμφωνία.
 
Το νέο πλάνο προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων (ανακαινίσεις ή νέες κατασκευές) την επόμενη 10ετία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Σημειώνεται ότι η συνεργασία της Wyndham Hotel Group και της Zeus International έχει ως αφετηρία την ανάπτυξη του Wyndham Grand Athens το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2016, αποτελώντας το πρώτο ξενοδοχείο της διεθνούς αλυσίδας στην Ελλάδα, με τη Wyndham Hotel Group να απαριθμεί 18 διαφορετικά brands ξενοδοχείων διεθνώς.
 
Ο Geoff Ballotti, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham Hotel Group, δήλωσε σχετικά: “Η νέα στρατηγική συνεργασία με την Zeus International builds επεκτείνεται, με τα διαπιστευτήρια να έχουν δοθεί ήδη από την λειτουργία του Wyndham Grand Athens με στόχο την όλο και μεγαλύτερη παρουσία των brands μας στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα, η τεχνογνωσία της Zeus International στην αγορά της Ανατολικής Ευρώπης θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω  ανάπτυξη των brands μας στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο”.
 
Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας, τα επόμενα ξενοδοχεία που θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εντός του 2017 είναι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 108 σουίτες, ορισμένες με ιδιωτικές πισίνες ή τζακούζι καθώς και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με δυναμικότητα 207 σουίτες και bungalows. Τη σκυτάλη θα πάρουν το 2018, το Wyndham Garden Attica Riviera με 130 δωμάτια, καθώς και το Ramada Plaza Attica Riviera με 352 δωμάτια.
 
Ο κ. Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της  Zeus International, σημείωσε ότι: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με την Wyndham Hotel Group έχοντας στόχο να προσφέρουμε στα νέα ξενοδοχεία τις ίδιες hospitality υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως στο Wyndham Grand Athens. Αυτή η στρατηγική συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για το επενδυτικό προφίλ της εταιρείας μας αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς πρόκειται να λειτουργήσει ως ορόσημο για μελλοντικές επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα καθώς και για την ενίσχυση της εθνικής οικονομίας και της απασχόλησης”.
 
Το Wyndham Grand Athens και όλα τα άλλα ξενοδοχεία της Wyndham Hotel Group που θα διαχειρίζονται από την Zeus International θα συμμετέχουν στο Wyndham Rewards, το εύκολο στη χρήση, επαναστατικό loyalty club της Wyndham Hotel Group, που προσφέρει στα μέλη του γενναιόδωρα πόντους μαζί με ένα flat αριθμό πόντων εξαργύρωσης 1 διανυκτέρευσης σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο – μία μοναδική παροχή για Loyalty Club ξενοδοχείου.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024