Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςDie Welt: Αύξηση 70% των γερμανικών κρατήσεων για Ελλάδα φέτος
Τάσεις

Die Welt: Αύξηση 70% των γερμανικών κρατήσεων για Ελλάδα φέτος

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφέρει ότι οι Βαλεαρίδες είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, 'όμως η Ελλάδα καλύπτει τη διαφορά με μεγάλα βήματα'.

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt, γράφει ότι “οι Βαλεαρίδες είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, όμως η Ελλάδα καλύπτει τη διαφορά με μεγάλα βήματα”.

Όπως αναμεταδίδει η DW, η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Die Welt φέρει τον τίτλο: “Η Ελλάδα ενώπιον ρεκόρ την καλοκαιρινή περίοδο” και επικαλείται στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς GfK για τους προορισμούς που επιλέγουν φέτος οι Γερμανοί. Η Ελλάδα καταγράφει αύξηση ρεκόρ που αγγίζει το 70% ενώ σε ανοδική τροχιά βρίσκεται και η Βουλγαρία με αύξηση 33%, η Κροατία με 36%, αλλά και η Κύπρος και το Μαρόκο.

Μεγάλη χαμένη φέτος θα είναι, σύμφωνα με την GfK, η Τουρκία, που αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των Γερμανών μετά από τη Μαγιόρκα. Λόγω της πολιτικής κατάστασης, της αντιπαράθεσης με διάφορες χώρες – μέλη της ΕΕ, αλλά και τη σύλληψη της ανταποκρίτριάς της Die Welt, Denise Juchem, ο τουρισμός στην Τουρκία έχει πάρει την κατιούσα.

“Σε γενικές γραμμές πάντως οι Γερμανοί προτιμούν φέτος πακέτα διακοπών και αποφεύγουν, λόγω των τελευταίων επιθέσεων, ταξίδια σε μεγάλες πόλεις”, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024