Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τάσεις

Die Welt: Αύξηση 70% των γερμανικών κρατήσεων για Ελλάδα φέτος

Τατιάνα Ρόκου - 28 Μάρτιος 2017, 11:01

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt αναφέρει ότι οι Βαλεαρίδες είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, 'όμως η Ελλάδα καλύπτει τη διαφορά με μεγάλα βήματα'.


Η γερμανική εφημερίδα Die Welt, γράφει ότι “οι Βαλεαρίδες είναι σταθερά πρώτες στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, όμως η Ελλάδα καλύπτει τη διαφορά με μεγάλα βήματα”.

Όπως αναμεταδίδει η DW, η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Die Welt φέρει τον τίτλο: “Η Ελλάδα ενώπιον ρεκόρ την καλοκαιρινή περίοδο” και επικαλείται στοιχεία της εταιρείας ερευνών αγοράς GfK για τους προορισμούς που επιλέγουν φέτος οι Γερμανοί. Η Ελλάδα καταγράφει αύξηση ρεκόρ που αγγίζει το 70% ενώ σε ανοδική τροχιά βρίσκεται και η Βουλγαρία με αύξηση 33%, η Κροατία με 36%, αλλά και η Κύπρος και το Μαρόκο.

Μεγάλη χαμένη φέτος θα είναι, σύμφωνα με την GfK, η Τουρκία, που αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των Γερμανών μετά από τη Μαγιόρκα. Λόγω της πολιτικής κατάστασης, της αντιπαράθεσης με διάφορες χώρες - μέλη της ΕΕ, αλλά και τη σύλληψη της ανταποκρίτριάς της Die Welt, Denise Juchem, ο τουρισμός στην Τουρκία έχει πάρει την κατιούσα.

“Σε γενικές γραμμές πάντως οι Γερμανοί προτιμούν φέτος πακέτα διακοπών και αποφεύγουν, λόγω των τελευταίων επιθέσεων, ταξίδια σε μεγάλες πόλεις”, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top