Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Πιστοποίηση του Οργανισμού Τουρισμού Λουτρακίου σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009

Τατιάνα Ρόκου - 29 Μάρτιος 2017, 09:51

Πρόκειται για μια πρωτοπόρος διάκριση για τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου, καθώς είναι ο πρώτος DMO (Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού) που λαμβάνει πιστοποίηση ΕΛΟΤ στην Πελοπόννησο.


Ο Οργανισμός Τουρισμού Λουτρακίου πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009 “Σύστημα Υπηρεσιών Επικοινωνίας - Απαιτήσεις για Παρόχους” στο πεδίο εφαρμογής “Υπηρεσίες Προβολής Τουριστικού Προορισμού”.

Πρόκειται για μια πρωτοπόρος διάκριση για τον Οργανισμό Τουρισμού Λουτρακίου, καθώς είναι ο πρώτος DMO (Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού) που λαμβάνει πιστοποίηση ΕΛΟΤ στην Πελοπόννησο. Υπογραμμίζουμε ότι η λήψη πιστοποίησης ΕΛΟΤ είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση προγραμμάτων προβολής και προώθησης φορέων του Δημοσίου και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, καθώς διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο έλεγχος συμμόρφωσης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009 διενεργήθηκε από την εταιρεία EUROCERT. Η EUROCERT - Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων ΑΕ (EUROCERT) είναι φορέας έλεγχου, επιθεώρησης, πιστοποίησης και επαλήθευσης τρίτου μέρους.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης, ο Οργανισμός Τουρισμού Λουτρακίου έγινε μέλος του Συμβουλίου Ελέγχου Επικοινωνίας και πλέον υπάγεται στον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης-Επικοινωνίας, όπως αυτός προβλέπεται από το Άρθρο 9, του Κεφαλαίου Β “‘Οργανα αυτοδέσμευσης και αυτοελέγχου”, του Νόμου 2863/2000.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top