Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προορισμός

Νέα ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Τουρκία

Θοδωρής Κουμέλης - 29 March 2017, 15:12

Η ταξιδιωτική οδηγία προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες για επιπλέον επιθέσεις στην Τουρκία σχεδόν παντού (τουριστικά αξιοθέατα, εστιατόρια, κλαμπ, εμπορικά κέντρα, χώρους λατρείας, κόμβους μεταφορών (αεροδρόμια, μετρό, λεωφορεία και σταθμούς λεωφορείων, γέφυρες, λιμάνια), υπενθυμίζοντας στους Αμερικανούς πολίτες να αναθεωρήσουν τα σχέδια για την προσωπική τους ασφάλεια.


Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσαν πριν από λίγο οι αμερικανικές αρχές.

Με την οδηγία συνιστούν στους Αμερικανούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αν πρόκειται να ταξιδέψουν ή βρίσκονται στη γείτονα για οποιοδήποτε λόγο.

”Οι Αμερικανοί πολίτες προειδοποιούνται για αυξημένες απειελές από τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία”, αναφέρει η ταξιδιωτική οδηγία. “Σκεφθείτε με σοβαρότητα την ανάγκη ταξιδιού στην Τουρκία αυτόν τον καιρό και αποφύγετε να ταξιδέψετε στην νοτιοανατολική Τουρκια λόγω της συνεχιζόμενης απειλής της τρομοκρατίας”.

Η ταξιδιωτική οδηγία επίσης προειδοποιεί για επιπλέον επιθέσεις στην Τουρκία σε μεγάλα γεγονότα, τουριστικά αξιοθέατα, εστιατόρια, κλαμπ, εμπορικά κέντρα, χώρους λατρείας, κόμβους μεταφορών (αεροδρόμια, μετρό, λεωφορεία και σταθμούς λεωφορείων, γέφυρες, λιμάνια) υπενθυμίζοντας στους Αμερικανούς πολίτες να αναθεωρήσουν τα σχέδια για την προσωπική τους ασφάλεια, όπως την παρακολούθηση των τοπικών νέων και της επικαιρότητας και τη συνεχή τους επαγρύπνηση.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top