Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Norwegian Cruise Line φέρνει στην Ελλάδα το Premium All Inclusive
Κρουαζιέρα

Η Norwegian Cruise Line φέρνει στην Ελλάδα το Premium All Inclusive

Από τις 3 Απριλίου 2017, οι διακοπές στη θάλασσα αλλάζουν πρόσωπο και η Norwegian Cruise Line γιορτάζει την έναρξη με εκπτώσεις μέχρι και 200 ευρώ ανά καμπίνα.

Η Norwegian Cruise Line παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την τελευταία καινοτομία της για κρουαζιέρες και αλλάζει ριζικά τις διακοπές στη θάλασσα, φέρνοντας το all inclusive στις κρουαζιέρες πολυτελείας.

Από τις 3 Απριλίου 2017, η Norwegian Cruise Line θα λανσάρει το Premium All Inclusive στην Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες απαράμιλλη ευελιξία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και εδραιώνοντας μια νέα τάση στις σύγχρονες κρουαζιέρες. Καθώς η αρχική τιμή περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες παροχές, οι επιβάτες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμη πιο ήσυχοι την κρουαζιέρα τους με τη Norwegian.

Το πρόγραμμα Premium All Inclusive περιλαμβάνει:

  • Επιλογή από μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών πολυτελείας σε όλα τα μπαρ, τα σαλόνια και τους χώρους εστίασης καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας: από οινοπνευματώδη ποτά, βαρελίσιες και εμφιαλωμένες μπίρες έως κρασιά, κοκτέιλ, αναψυκτικά και χυμούς
  • Απεριόριστους χυμούς, νερό και αναψυκτικά για τα παιδιά και τους εφήβους
  • Σπεσιαλιτέ καφέδες Lavazza με τα γεύματα
  • Μία δωρεάν φιάλη νερό την ημέρα ανά άτομο στην καμπίνα
  • Χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα
  • Γαστρονομία άριστης ποιότητας στους κύριους χώρους εστίασης του πλοίου, όπως μπουφέδες όπου τα γεύματα ετοιμάζονται επί τόπου, ψησταριές στα καταστρώματα, ανεπίσημα εστιατόρια και έως και τρία διακεκριμένα εστιατόρια ανά πλοίο
  • Βραβευμένες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως επιτυχίες του Broadway, σόου, μουσική και κωμωδίες
  • Κορυφαίες εγκαταστάσεις αναψυχής για όλες τις ηλικίες
  • Πρόσθετες αποκλειστικές παροχές και προνόμια για επιβάτες που διαμένουν σε σουίτες και στο The Haven της Norwegian.

Ο Christian Boell, διευθύνων σύμβουλος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, σχολίασε σχετικά με την παρουσίαση του Premium All Inclusive στην Ελλάδα: “Η Norwegian πρωτοπορεί εδώ και καιρό στις κρουαζιέρες και το πρόγραμμα Premium All Inclusive ανεβάζει το ανέμελο, χαλαρό στιλ των κρουαζιέρων μας σε ένα τελείως άλλο επίπεδο. Πολλές παροχές που κάποτε θεωρούνταν ‘πρόσθετες’, όπως πολλά ποτά πολυτελείας, αλλά και χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα, πλέον περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή. Αυτές οι πρόσθετες παροχές που συμπεριλήφθηκαν πρόσφατα έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες οι οποίες έκαναν ανέκαθεν τις κρουαζιέρες της Norwegian ξεχωριστές και περιλαμβάνουν εξαιρετικό φαγητό και συναρπαστική ψυχαγωγία κατά το ταξίδι. Καθώς έχουμε λανσάρει ήδη με επιτυχία το Premium All Inclusive σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, είμαι πεπεισμένος ότι θα το αγαπήσουν και οι Έλληνες επιβάτες μας”.

Ο Jurgen Stille, γενικός διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Norwegian Cruise Line για την ηπειρωτική Ευρώπη, πρόσθεσε: “Η παρουσίαση του προϊόντος Premium All Inclusive αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στην αγορά των κρουαζιέρων και προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών στους πολύτιμους συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών. Τους εφοδιάσαμε με ένα ισχυρό εργαλείο πωλήσεων, που τους βοηθά να προσελκύουν πελάτες οι οποίοι ίσως δεν είχαν σκεφτεί την κρουαζιέρα ως επιλογή διακοπών μέχρι τώρα και να παρουσιάζουν σε καινούργιους πελάτες τις υπηρεσίες της Norwegian. Γνωρίζουμε ότι οι συνεργάτες μας από τον χώρο των ταξιδιών παρατήρησαν μια αύξηση στο ενδιαφέρον των πελατών για τις διακοπές all inclusive, ενώ χάρη στις νέες μας τιμές οι κρουαζιέρες της Norwegian θα συνεχίσουν να αποτελούν σταθερή επιλογή διακοπών“.

Το Premium All Inclusive διατίθεται και στα 14 πλοία της εταιρείας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024