Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
ΓΕΠΟΕΤ

Παρέμβαση - καμπάνια της ΓΕΠΟΕΤ για την οδηγική συμπεριφορά

Τατιάνα Ρόκου - 03 Απρίλιος 2017, 14:23

Η Ομοσπονδία προγραμματίζει να υλοποιήσει κατά τον νέο κύκλο του 2017 σεμινάρια κατάρτισης για εργαζόμενους στις μικρές επιχειρήσεις – μέλη της με αντικείμενο την ασφαλή οδήγηση, την πρόληψη και διαχείριση ατυχημάτων στις οδικές μεταφορές και τις πρώτες βοήθειες.


Με το σύνθημα “Το Πάσχα τσουγκρίζουμε μόνο αυγά” εγκαινιάζει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού το πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων που εξήγγειλε πρόσφατα. Στόχος της καμπάνιας της ΓΕΠΟΕΤ, που συνοδεύεται με αφίσα προς επικόλληση σε Τουριστικά Λεωφορεία και Γραφεία Ταξιδίων, είναι να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς σε ότι αφορά τις μετακινήσεις τους με οχήματα εν όψει των εορτών.

Στα πλαίσια της ίδιας καμπάνιας  για την ευαισθητοποίηση πολιτών και επαγγελματιών αναφορικά με την οδική ασφάλεια, η Ομοσπονδία προγραμματίζει να υλοποιήσει κατά τον νέο κύκλο του 2017 σεμινάρια κατάρτισης για εργαζόμενους στις μικρές επιχειρήσεις – μέλη της με αντικείμενο την ασφαλή οδήγηση, την πρόληψη και διαχείριση ατυχημάτων στις οδικές μεταφορές και τις πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, με το πρόγραμμα “Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού – ΕΠΑΝΕΚ”, το οποίο εκτιμάται ότι θα εγκριθεί και θα αρχίσει να υλοποιείται επίσης εντός του 2017, στη διαδικασία κατάρτισης και πιστοποίησης των οδηγών τουριστικών λεωφορείων θα περιλαμβάνεται διευρυμένη ενότητα με αντικείμενο την οδηγική συμπεριφορά και την πρόληψη ατυχημάτων.

Η Ομοσπονδία καλεί τα μέλη της τουριστικά γραφεία, επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων και ευρύτερα τους επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και τους πολίτες και επισκέπτες της χώρας να επιδεικνύουν υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής ή δραστηριοποίησής τους στη χώρα μας και ιδιαίτερη ευαισθησία ως προς την πρόληψη και διαχείριση τροχαίων ατυχημάτων, τα οποία με κάθε τρόπο θα πρέπει να αποφευχθούν.

Η ΓΕΠΟΕΤ με νεότερες ανακοινώσεις της θα ενημερώσει τις τουριστικές επιχειρήσεις - μέλη της και μη για τις δυνατότητες εκπαίδευσης που θα δημιουργηθούν και για περαιτέρω δράσεις αυξημένης κοινωνικής υπευθυνότητας που η Ομοσπονδία προγραμματίζει.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top