Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ημερίδες

Ημερίδα για τη διαχείριση των πτήσεων γενικής αεροπορίας και αεραθλητισμού

Άγγελος Ρεστάνης - 04 Απρίλιος 2017, 13:51

Την κεντρική ομιλία στην ημερίδα με αντικείμενο την έρευνα γνώμης για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στη διαχείριση των πτήσεων Γενικής Αεροπορίας και αεραθλητισμού, θα πραγματοποιήσει ο κ. Σπύρος Γιάνκοβιτς.


Ημερίδα με θέμα “Ανάλυση του Επιχειρησιακού Περιβάλλοντος Γενικής Αεροπορίας και Αεραθλητισμού στην Ελλάδα με Στόχο την Ανάπτυξη του Αεροπορικού Τουρισμού” πραγματοποιείται στις 7 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στο Ελληνικό.
 
Την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο κ. Σταυλάς Γιάννης (EEK, μέλος ΔΣ ΕΑΕ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής). Χαιρετισμοί θα απευθύνουν οι κ.κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της ΕΑΕ, Κων/νος Λιντζεράκος, διοικητής ΥΠΑ, ο καθ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος ΔΣ ΕΑΕ Ανδρέας Παν. Παπαθεοδώρου, Ιωάννης Παπάζογλου της Fraport Hellas, Αντώνης Κουτσουδάκης, πρόεδρος AOPA και Νίκος Μακράκης, πρόεδρος ΕΛΑΟ.
 
Την κεντρική ομιλία στην ημερίδα με αντικείμενο την έρευνα γνώμης για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στη διαχείριση των πτήσεων Γενικής Αεροπορίας και αεραθλητισμού, θα πραγματοποιήσει ο κ. Σπύρος Γιάνκοβιτς, CPT A340 της EAE.
 
Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των κ. Αντώνη Κουτσουδάκη από την ΑΟΡΑ (“Πολιτική για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης χειριστών και της Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα”, κ. Νίκου Μακράκη, προέδρου ΕΛΑΟ (“Αεραθλητισμός: κατάσταση - προοπτικές”) δρ. Γρηγόρη Κυριάκου από την Gamma Air Medical (“Αερομεταφορά ασθενών”).
 
Η ημερίδα θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top