Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Στον 'αέρα' το ανανεωμένο microsite της ψηφιακής πλατφόρμας Blogtrotters

Βίκυ Καραντζαβέλου - 07 Απρίλιος 2017, 12:02

Με φρέσκο και μοντέρνο σχεδιασμό, το βελτιωμένο microsite εμπνέεται από το φετινό concept 'Travel in Balance' και παρουσιάζει την εξέλιξη της ψηφιακής πλατφόρμας.


Με όχημα το ανανεωμένο microsite, www.blogtrotters.gr που βρίσκεται από σήμερα στον “αέρα”, η  σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, Blogtrotters, αφιερώνει το 2017, το οποίο έχει ανακηρύξει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ ως Διεθνές Έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, στην ανάδειξη και προώθηση πρακτικών αειφόρου τουριμού στην Ελλάδα.

Με μοντέρνo σχεδιασμό και γραφικά εμπνευσμένα από το concept “Travel in Balance”, το microsite τροφοδοτείται με φωτογραφικό υλικό από τις εμπειρίες των digital influencers, όπως αποτυπώνονται στα social media, με τη χρήση του hashtag #BlogtrottersGR. Ταυτόχρονα, ο δείκτης μέτρησης “Sustainability Footprint” μετρά κάθε λέξη και εικόνα από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες των διαμορφωτών ψηφιακής κοινής γνώμης, και το κυριότερο, καταγράφει το engagement του κοινού με αυτές μέσα από likes, comments, shares, retweets, κ.λπ.

Διανύοντας ήδη τον τέταρτο χρόνο των Blogtrotters και πάντα σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean, το microsite παρουσιάζει την ψηφιακή κοινότητα των περισσότερων από 100 digital influencers από 15 χώρες, καθώς επίσης και το χρονολόγιο εξέλιξης του θεσμού που ξεκίνησε το 2014 με ένα event στην Αθήνα με θέμα “What’s the story?” και συνεχίστηκε το 2015 με ένα event ακόμα μεγαλύτερης συμμετοχής στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική με θέμα “Young at Heart”. Το 2016 ήταν χρονιά-σταθμός για το Blogtrotters: μέσα από το concept “Greece Beyond the Senses” κορυφαίοι digital influencers άφησαν ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα 145 εκατ. social media impressions, 80 blog posts και 19 vlogs. Η σύγχρονη προσέγγιση στο digital storytelling και η αξιοποίηση της ψηφιακής κοινότητας οδήγησαν στην κατάκτηση δύο χρυσών βραβείων, στα Ermis Awards (Digital PR) και Tourism Awards
(Storytelling Excellence).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top