Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

H AccorHotels εξαγοράζει την Availpro

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Απρίλιος 2017, 10:56

Η λύση 'Channel Management', η οποία παρέχει ένα καινοτόμο εργαλείο διαχείρισης, μαζί με διάφορα πακέτα λογισμικού από την Availpro, θα συμπληρώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ήδη παρέχονται στους ξενοδόχους από την Fastbooking.


Μετά την απόκτηση της Fastbooking το 2015, η AccorHotels ανακοινώνει την εξαγορά της Availpro. Η ενοποίηση αυτών των δύο μεγάλων ‘παικτών’ θα δημιουργήσει έναν ηγετικό ευρωπαϊκό πάροχο ηλεκτρονικών υπηρεσιών για ανεξάρτητα ξενοδοχεία, και τον τρίτο μεγαλύτερο παγκοσμίως.

Με έτος ίδρυσης το 2001, η Availpro αποτελεί έναν από τους καλύτερους παρόχους ηλεκτονικών υπηρεσιών σε ξενοδόχους στην Γαλλία, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, με περισσότερους από 6.500 πελάτες.

Σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο και υψηλά ανταγωνιστικό κλάδο, οι εταιρείες που συνεργάζονται θα λειτουργήσουν προς όφελος των ξενοδόχων, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο ζητούν λύσεις υποστήριξης αποφάσεων και πλέον θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διαχείρισης και υπηρεσιών παροχής βοήθειας για την ενίσχυση της online διανομής τους και της αύξησης των εσόδων τους.

Η λύση “Channel Management”, η οποία παρέχει ένα καινοτόμο εργαλείο διαχείρισης, μαζί με διάφορα πακέτα λογισμικού από την Availpro, θα συμπληρώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ήδη παρέχονται στους ξενοδόχους από την Fastbooking.

Η FastBooking παρέχει υπηρεσίες σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος του “ψηφιακού εργοστασίου” του Ομίλου AccorHotels, ένα τμήμα ψηφιακών υπηρεσιών, με στόχο τους ξενοδόχους, ύστερα από την εξαγορά της από τον Όμιλο AccorHotels το 2015. Σήμερα, η εταιρεία βοηθά περισσότερους από 4.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν άμεσα τις πωλήσεις τους και έχει συνδέσει περισσότερα από 2.000 ανεξάρτητα ξενοδοχεία στην αγορά των AccorHotels.com.

Με το συνδυασμό των δύο αυτών εταιρειών, των οποίων η εμπειρία αναγνωρίζεται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο - ο Όμιλος AccorHotels θα είναι σε θέση να προσφέρει στους ξενοδόχους-πελάτες του μια ολοένα και πιο ευρία, πιο καινοτόμα και υψηλής απόδοσης γκάμα εφαρμογών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αυξήσουν την online προβολή και τις πωλήσεις τους. Οι πελάτες της Availpro θα επωφεληθούν επίσης από την τεχνογνωσία τους ψηφιακού μάρκετινγκ των ομάδων της FastBooking.

Ο Steven Daines, διευθύνων σύμβουλος New Business στην AccorHotels δήλωσε: “Σήμερα, τα 2/3 των ξενοδόχων είναι ανεξάρτητοι και η αύξηση της online προβολής τους και των απευθείας πωλήσεών τους είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξή τους. Η εξαγορά της Availpro δίνει τη δυνατότητα στον Όμιλο να φτάσει έναν ακόμα στόχο στην πορεία μετασχηματισμού του, ιδρύοντας το πρώτο εργαλείο διανομής υπηρεσιών B2B με επίκεντρο τους ξενοδόχους στην Ευρώπη. Η συνεργασία του με την FastBooking, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, τοποθετεί την AccorHotels ως έναν ξενοδόχο που εξυπηρετεί ξενοδόχους”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top