Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΟ Όμιλος Beleon εισέρχεται στην ταξιδιωτική αγορά της Κύπρου
Τουριστικά γραφεία

Ο Όμιλος Beleon εισέρχεται στην ταξιδιωτική αγορά της Κύπρου

Διοργάνωση, από το Α ως το Ω, διακοπών στην Κύπρο, μέσω της ταξιδιωτικής εταιρείας Luxury Travel DMC Cyprus, μέλους του Ομίλου Beleon.

Ο Όμιλος Beleon ανακοίνωσε ότι από τώρα και στο εξής το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών τουριστικής εκμετάλλευσης, που προσφέρονται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα επίσης και στην Κύπρο.

“Η παρουσία μας στην κυπριακή ταξιδιωτική αγορά άρχισε πρόσφατα και για την ώρα ήδη μπορούμε να προσφέρουμε διοργάνωση, από το Α ως το Ω, διακοπών σε αυτόν το εκπληκτικό μεσογειακό προορισμό μέσω της ταξιδιωτικής εταιρείας μας Luxury Travel DMC Cyprus, ενός μέλους του Ομίλου Beleon”, αναφέρει η εταιρεία.

Ανάμεσα σε όλους τους κυπριακούς προορισμούς έχουμε επιλέξει για εσάς τους καλύτερους: Αγία Νάπα, Πρωταράς, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Πόλη Χρυσοχούς, καθώς και Λευκωσία. Μερικοί από αυτούς μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές κοσμοπολίτικες διακοπές, ενώ άλλοι θα προσελκύσουν τους λάτρεις της ηρεμίας.

Δηλώνοντας την ικανότητα του Beleon να διοργανώνει με άρτιο τρόπο διακοπές σε κυπριακούς προορισμούς, σίγουρα έχουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από μια ευρεία επιλογή ξενοδοχείων. Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι μεταξύ των υπηρεσιών μας θα βρείτε χωρίς αμφιβολία όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να έχετε πραγματικά πολύχρωμες, ζωντανές, άνετες και απλά τέλειες διακοπές στην Κύπρο.

Για εκείνους, που ψάχνουν για μεταφορές μέσω εδάφους με εξαιρετικά μέσα μεταφοράς, μπορούμε να προτείνουμε τριθέσια σεντάν πολυτελείας και άνετα εξαθέσια βανάκια από τις πιο αναγνωρισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, όπως η Mercedes-Benz, ενώ οι γνώστες των υπερπολυτελών διακοπών είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να παραγγείλουν τζετ, ελικόπτερα και τα πιο σύγχρονα γιοτ.

Εκτός από όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι να σας διασκεδάσουμε με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών, που καλύπτει την πολιτιστική, ιστορική, γαστρονομική και θρησκευτική κληρονομιά της Κύπρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024