Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕκδήλωση παρουσίασης της Skyscanner στην Αθήνα
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση παρουσίασης της Skyscanner στην Αθήνα

Σε event που έγινε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάστηκε η εταιρεία Skyscanner στο ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό, με πλήθος blogger και δημοσιογράφων να δίνουν το παρόν.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου, περισσότεροι από 40 ταξιδιωτικοί bloggers, δημοσιογράφοι και digital influencers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δύο εκπροσώπους της Skyscanner, την πολυβραβευμένη γρήγορη μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτου.
 
Το πρώτο αυτό ξεχωριστό event της Skyscanner στην Ελλάδα με θέμα “Ταξίδεψε έξυπνα με την Skyscanner” ήταν μια πρώτη γνωριμία με όσους εμπνέονται από το ταξίδι.
 
Oι οικοδεσπότες Murat Ozkok-Ohr, Skyscanner Growth Manager και η Σταματίνα-Σεμίνα Μεγρέμη, Junior Growth Executive, ταξίδεψαν στην Αθήνα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Εδιμβούργο, εκεί όπου γεννήθηκε η Skyscanner από την ανάγκη τριών φίλων να βρουν φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.
 
Ο Murat Ozkok-Ohr τόνισε ότι η Skyscanner προσφέρει στον ταξιδιώτη εργαλεία (tools) & features που βοηθούν τον ταξιδιώτη να βρει φθηνά αεροπορικά/ξενοδοχεία/ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλον τον κόσμο κι έδωσε έμφαση στις ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων χρηστών μέσα από ένα ενδιαφέρον mini Skyscanner quiz:
  1. Για ποια χώρα ψάχνουν περισσότερο αεροπορικά εισιτήρια οι ‘Έλληνες;
  2. Ποια πόλη είναι η πιο δημοφιλής στις αναζητήσεις των Ελλήνων;
  3. Από ποια χώρα είναι η Ελλάδα πιο δημοφιλής προορισμός στην αναζήτηση;
  4. Πόσο νωρίτερα από την ημέρα του ταξιδιού κλείνουν αεροπορικά εισιτήρια οι ‘Έλληνες;
 
Ο Murat Ozkok-Ohr τόνισε ότι αυτού του είδους τα δεδομένα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των στοιχείων που έχει η Skyscanner στη διάθεσή της.
 
Στη συνέχεια, κληρώθηκαν οι σωστές απαντήσεις και δυο τυχεροί κέρδισαν από δυο εισιτήρια μετ’ επιστροφής με τη νέα διεθνή αεροπορική εταιρεία COBALT με έδρα την Κύπρο. 
 
Ο Growth Manager της Skyscanner, έκλεισε τη σύντομη ομιλία του ενθαρρύνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν μαζί του για να ξεκινήσουν μια δημιουργική συνεργασία με κοινό στόχο: να συνεχίσουν να εμπνέουν τον κόσμο να ταξιδεύει έξυπνα.
 
Η Skyscanner είναι μια πολυβραβευμένη γρήγορη μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτου, την οποία και εμπιστεύονται πάνω από 60 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα για να βρουν τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια ανάμεσα σε χιλιάδες αεροπορικές εταιρείες και online ταξιδιωτικά πρακτορεία. Με λίγα λόγια σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα.
 
Η Skyscanner κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα των ταξιδίων και είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Το app της Skyscanner έχει πάνω από 60 εκατομμύρια downloads. 
 
Τη διοργάνωση του event “Tαξίδεψε έξυπνα με την Skyscanner!” είχε η ΤCS, ένα marketing agency που ειδικεύεται στο influencers marketing σε Ευρώπη, Νότια Αμερική, Αυστραλία και Αφρική.
 
Το event πραγματοποιήθηκε στο modern roof dining του ξενοδοχείου AthensWas Hotel με θέα την Ακρόπολη.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024