Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΞεκίνησε η ανακατασκευή του αεροδρομίου του Σεράγεβο
Αεροδρόμια

Ξεκίνησε η ανακατασκευή του αεροδρομίου του Σεράγεβο

Ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών του αεροδρομίου του Σεράγεβο και ανακατασκευή του διαδρόμου για να είναι έτοιμο να δεχθεί μεγάλη αύξηση των αφίξεων τα επόμενα χρόνια.

Μέρος της πρόσοψης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σεράγεβο θα ανακαινιστεί την προσεχή περίοδο, ακολουθώντας την προγραμματισμένη ανακατασκευή του διαδρόμου που έχει ήδη φτάσει στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών. Η ανακαίνιση θα γίνει σε έκταση 3.500 τ.μ. και όπως ανακοινώθηκε θα μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό για τα επόμενα 20 χρόνια. Η πρώτη ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών του αεροδρομίου έγινε πριν από τρία χρόνια και είχε κοστίσει 400.000 ευρώ.
 
Οι ανακατασκευή του διαδρόμου χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ δύσκολο έργο που θα φτάσει τα 10,2 εκατ. ευρώ σε κόστος, όμως είναι ένα έργο που χρειάζεται πολύ το αεροδρόμιο για να μπορέσει να διαχειριστεί τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των αφίξεων. “Είναι πολύ αναγκαία η ανακατασκευή του διαδρόμου γιατί η τελευταία που έγινε ήταν 1998. Μελετούμε αυτή τη στιγμή τι ακριβώς πρέπει να γίνει και πότε θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο”, ανακοίνωσε ο κ. Armin Kajmakovic γενικός διευθυντής του αεροδρομίου.
 
Η ανακατασκευή του διαδρόμου κρίνεται απαραίτητη μιας και πρόσφατα άρχισαν να πετούν εκεί διάφορες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Wizz Air και αναμένεται μεγάλη αύξηση στον αριθμό των επιβατών που θα κληθεί να διαχειριστεί το αεροδρόμιο τα επόμενα χρόνια.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024