Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση προσωπικού στις πρώτες βοήθειες ΚΑΡΠΑ πραγματοποιήθηκε στο Porto Carras Grand Resort

Άγγελος Ρεστάνης - 25 Απρίλιος 2017, 13:56

Για το Porto Carras Grand Resort ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και τα προγράμματα γνώσης και ενημέρωσης πάνω σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών ανταποκρίνονται στην επιχειρηματική του φιλοσοφία.


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού του Porto Carras Grand Resort πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
 
Πρόκειται για ένα σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και ενημέρωσης το οποίο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Porto Carras και πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του γραφείου εκπαίδευσης ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
 
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ονομάζεται η τεχνική η οποία αποτελείται από θωρακικές πιέσεις και διασωστικές αναπνοές και εφαρμόζεται εφόσον διαπιστωθεί ότι ένα θύμα δεν αναπνέει, προκειμένου να διατηρηθεί ο εγκέφαλός του οξυγονομένος.
 
Στη διάρκεια του προγράμματος ειδικοί εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ παρήχαν καίρια ενημέρωση και εκπαίδευση στο προσωπικό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Porto Carras πάνω στο θέμα του πως αντιμετωπίζονται ανάλογα έκτακτα περιστατικά υγείας έως ότου καταφθάσει ασθενοφόρο ή γιατρός και επιληφθεί της κατάστασης.
 
Για το Porto Carras Grand Resort ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας και τα προγράμματα γνώσης και ενημέρωσης πάνω σε θέματα υγείας και πρώτων βοηθειών ανταποκρίνονται στην επιχειρηματική του φιλοσοφία. Το να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρέπει να συμπλέει με το να δημιουργείς προϋποθέσεις για καλύτερη ζωή. Ο άνθρωπος είναι η κορυφαία αξία για την οποία αγωνιζόμαστε, ονειρευόμαστε και προσφέρουμε εδώ και πολλά χρόνια.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top