Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δράσεις

Φιλανθρωπικές δράσεις από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 April 2017, 16:08

Σε μια κοινή προσπάθεια βοήθειας για φιλανθρωπικούς σκοπούς τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George Athens, Sheraton Rhodes Resort και Santa Marina Resort Mykonos διοργάνωσαν φέτος στην Αθήνα διάφορες δραστηριότητες.


Η Marriott International στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής εταιρικής ευθύνης υποστηρίζει το φιλανθρωπικό πρόγραμμα Road to Awareness (R2A) που υιοθέτησε από τη Starwood Hotels & Resorts.
 
Το Road to Awareness είναι ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ευρώπη προσπαθούν με διάφορες ενέργειες να συγκεντρώσουν χρήματα με σκοπό να ενισχύσουν το έργο της UNICEF.
 
Σε μια κοινή προσπάθεια τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία, King George Athens, Sheraton Rhodes Resort και Santa Marina Resort Mykonos διοργάνωσαν φέτος στην Αθήνα την 5η Ποδηλατοδρομία και παράλληλα τον 3ο Καθαρισμό Παραλίας στην παραλία της Βούλας την Κυριακή 23 Απριλίου 2017. Ο καθαρισμός παραλίας αποτελεί μέρος του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης Together as One. Εθελοντές εργαζόμενοι των παραπάνω ξενοδοχείων με όρεξη κι ευαισθησία συμμετείχαν για καλό σκοπό.
 
Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος στην εταιρία και η υποστήριξη ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
 
Κύρια μηνύματα:
“Τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούμε κι εμείς να τα βοηθήσουμε!”
”Καθαρίζουμε τις Ελληνικές θάλασσες και ακτές και Δίνουμε Υπόσχεση να τις κρατάμε καθαρές!’’.
 
Για την ενίσχυση του έργου της UNICEF τα ξενοδοχεία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους επισκέπτες τους και όλους τους συναδέλφους για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς επίσης και την ομάδα εθελοντών εργαζομένων των ξενοδοχείων που πήρε μέρος στην ποδηλατοδρομία και τον καθαρισμό παραλίας.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top