Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία10 διεθνείς ανερχόμενοι chef στο Sani Gourmet 2017
Γαστρονομία

10 διεθνείς ανερχόμενοι chef στο Sani Gourmet 2017

Το Sani Gourmet 2017 υποδέχεται φέτος δέκα ανερχόμενους διεθνείς chef, οι οποίοι έχουν ήδη βραβευτεί με αστέρι Michelin ή είναι έτοιμοι να το κατακτήσουν.

O Γάλλος Anthony Jehanno με εμπειρία σε φημισμένα εστιατόρια Ευρώπης και Αμερικής, ο Adam Byatt, o οποίος βραβεύτηκε ως η γαστρονομική προσωπικότητα του 2017 στο Λονδίνο, ο Γερμανός Robert Maas με μια διαδρομή που θυμίζει γαστρονομική ταινία, ο Ολλανδός Egon Van Hoof που χρειάστηκε μόλις ενάμιση χρόνο από τη στιγμή που άνοιξε το εστιατόριό του για να κερδίσει το πρώτο του αστέρι Michelin, ο Ιταλός Stefano Deidda με το μεσογειακό ταμπεραμέντο, ο Joel Castanye Daniel με τις καταλανικές επιρροές, ο τολμηρός Δανός Christoffer Norton, ο Romain Paillereau, η κουζίνα του οποίου καθοδηγείται από το ένστικτο, τα ταξίδια και τις συναντήσεις, ο Βέλγος Edwin Van Goethem που αντλεί έμπνευση από διάφορες κουζίνες και δημιουργεί πάντα κάτι καινοτόμο και ο δικός μας, Παναγιώτης Γιακαλής, που εστιάζει στην αγνότητα των πρώτων υλών, θα παρουσιάσουν στο κοινό του Sani Gourmet 2017 περισσότερα από 70 πιάτα, που θα διεγείρουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
 
Αναλυτικά:
Chef Egon Van Hoof
23-25 Ιουνίου
Εστιατόριο Ντομάτα, Sani Marina
Γνήσιο μεράκι
Τo πρώτο αστέρι Michelin φαινομενικά ήταν εύκολη υπόθεση για τον Egon Van Hoof, πίσω του όμως κρύβεται πολλή δουλειά.
 
Chef Adam Byatt
23-25 Ιουνίου
Εστιατόριο Byblos Caviar, ξενοδοχείο Porto Sani
Πάθος για γεύση
Με βραβευμένα εστιατόρια στο ενεργητικό του, ο Adam Byatt επέλεξε το επάγγελμά του χάρη στην πρώιμη έκθεση του στην μαγειρική τέχνη, μέσα στην οικογένειά του.
 
Chef Stefano Deidda
23-25 Iουνίου
Εστιατόριο Asian, Sani Marina
chef του εστιατορίου Dal Corsaro Cagliari και Bistrot Fork.
 
Chef Anthony Jehanno
23-25 Ιουνίου
Εστιατόριο Water, ξενοδοχείο Sani Asterias
Επιτυχημένη διαδρομή
Ο δρόμος για το αστέρι Michelin ήταν για τον Anthony Jehanno γεμάτος ταξίδια και εμπειρίες. 
 
Chef Robert Mass
23-25 Ιουνίου
Εστιατόριο Katsu, Sani Marina
Road movie
Ταινία δρόμου θυμίζει η διαδρομή του Robert Maas στη γαστρονομία. Με κατάληξη, φυσικά, το πρώτο του αστέρι Michelin. 
 
Chef Romain Paillereau
26 και 27 Ιουνίου
Εστιατόριο Water, ξενοδοχείο Sani Asterias
Εγγύησης επιτυχίας
Το ένστικτο του Romain Paillereau τον καθοδηγεί σε διαδρομές που εγγυώνται μοναδικές γευστικές εμπειρίες. 
 
Chef Edwin Van Goetham
26 και 27 Ιουνίου
Εστιατόριο Byblos Caviar, ξενοδοχείο Porto Sani
Προσωπικό κριτήριο
Εμπνέεται από διάφορες κουζίνες, αλλά προσθέτει μια δική του μικρή πινελιά που κάνει το αποτέλεσμα ξεχωριστό. Ο Βέλγος chef Edwin Van Goethem είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. 
 
Chef Παναγιώτης Γιακαλής
26 και 27 Ιουνίου
Εστιατόριο Ντομάτα, Sani Marina
Με νου και γεύση
Οπαδός του κινήματος “From Farm to Table”, o Παναγιώτης Γιακαλής δημιουργεί γεύσεις που μένουν αξέχαστες. 
 
Chef Joel Castanye Daniel
26 και 27 Ιουνίου
Εστιατόριο Asian, Sani Marina
Έμφυτο ταλέντο
Η καταλανική γαστρονομική παράδοση βρίσκεται στην καρδιά του chef Joel Castanye Daniel και στον πυρήνα της κουζίνας του. 
 
Chef Christoffer Norton
25 και 26 Ιουνίου
Εστιατόριο Katsu, Sani Marina
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024