Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική εκπαίδευση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το International Recruitment Forum του Swiss Education Group

Άγγελος Ρεστάνης - 03 Μάιος 2017, 09:26

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, να συμμετέχουν σε round tables ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις της βιομηχανίας, καθώς επίσης και να συζητήσουν μελλοντικές ευκαιρίες καριέρας.


Tο Swiss Education Group, κορυφαίο ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, διοργάνωσε τον προηγούμενο μήνα, στο Μοντρέ της Ελβετίας, το International Recruitment Forum, την κορυφαία, ετήσια εκδήλωσή του, που έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους σπουδαστές του με κορυφαία στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του hospitality και του τουρισμού. Κατά τη διάρκεια του διήμερου event πραγματοποιήθηκαν περίπου 4.000 συνεντεύξεις εργασίας κατά τις οποίες οι φοιτητές από τα πέντε πανεπιστήμια του ομίλου αντάλλαξαν πληροφορίες με μελλοντικούς εργοδότες. Στην εκδήλωση, η οποία διεξάγεται για 17η φορά, συμμετείχαν πάνω από 300 εκπρόσωποι από περισσότερες από 130 διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, να συμμετέχουν σε round tables ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις της βιομηχανίας, καθώς επίσης και να συζητήσουν μελλοντικές ευκαιρίες καριέρας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την μετέπειτα εργασιακή τους εξέλιξή στον κλάδο του hospitality. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ανώτατα στελέχη κορυφαίων εταιρειών, όπως Hilton Hotels and Resorts, Emirates, Accor Hotels, Four Seasons Hotels and Resorts, Marriott, Hayatt, Fairmont Hotels and Resorts, Anantara, Starwood Hotels & Resorts κ.ά.

Ο Pierre Botteron, Vice-President HR Europe της FRHI Hotels & Resort, δήλωσε: “Συμμετέχουμε στο International Recruitment Forum από τότε που πρωτοξεκίνησε. Κάθε χρονιά έχουμε την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουμε και να ανταλλάξουμε πληροφορίες με νέα ταλέντα από όλο τον κόσμο και να προσελκύσουμε τους managers του μέλλοντος για την εταιρεία μας”.O Eugenios Savva, Official Counselor του Swiss Education Group σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μία χρονιά ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το International Recruitment Forum στο οποίο οι φοιτητές του Swiss Education Group είχαν τη δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, εξασφαλίζοντας καλύτερες προοπτικές καριέρας για το μέλλον τους. Για εμάς αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός των αποφοίτων μας διαγράφει εξαιρετική επαγγελματική πορεία στον τομέα εξειδίκευσης τους καταλαμβάνοντας ακόμα και διευθυντικούς ρόλους ή ακόμη και δημιουργώντας δική τους εταιρεία στον χώρο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top