Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδιωτική Οδηγία

Ταξιδιωτική Οδηγία των ΗΠΑ για τα καλοκαιρινά ταξίδια προς την Ευρώπη

Θοδωρής Κουμέλης - 03 May 2017, 13:10

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τους Αμερικανούς πολίτες για συνεχιζόμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη, σε τουριστικές τοποθεσίες, κόμβους μεταφορών, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και εστιατόρια.


Το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε προειδοποίηση για τα καλοκαιρινά ταξίδια στην Ευρώπη, αναφέροντας τη συνεχιζόμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουριστικές τοποθεσίες, κόμβους μεταφορών και αγορές / εμπορικά κέντρα, καθώς και ξενοδοχεία και εστιατόρια.

”Οι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση σε αυτές και σε παρόμοιες τοποθεσίες, ιδίως κατά την προσεχή θερινή τουριστική περίοδο, όπου μεγάλα πλήθη μπορεί να είναι συγκεντρωμένα”, αναφέρεται στην προειδοποίηση της 1ης Μαΐου.

Η προειδοποίηση ανέφερε ότι πρόσφατα γεγονότα στη Γαλλία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο ”δείχνουν ότι το ‘Ισλαμικό κράτος’ και τα παρακλάδια του έχουν την ικανότητα να σχεδιάζουν και να εκτελούν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη” και ότι παρόλο που οι τοπικές κυβερνήσεις συνεχίζουν τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, ”το Υπουργείο εξακολουθεί να ανησυχεί για το ενδεχόμενο μελλοντικών τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι πάντοτε σε εγρήγορση για το ενδεχόμενο οι τρομοκράτες ή οι εξτρεμιστές να διενεργούν επιθέσεις με ελάχιστη ή καμία προειδοποίηση”.

Οι τακτικές της τρομοκρατίας περιλαμβάνουν τη χρήση πυροβόλων όπλων, εκρηκτικών, οχημάτων ως συσκευές πρόσκρουσης και όπλων με αιχμηρά άκρα που είναι δύσκολο να ανιχνευθούν πριν από μια επίθεση, αναφέρει, τέλος, η ειδοποίηση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top