Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Φιλοξενία Ολλανδoύ δημοσιογράφου από το δίκτυο Guest Inn τον Μάιο στην Κέρκυρα

Τατιάνα Ρόκου - 04 Μάιος 2017, 09:22

Το ταξίδι αυτό είναι το τρίτο που οργανώνεται μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις του δικτύου Guest Inn στην Ολλανδία και το Βέλγιο σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών τον Μάρτιο 2016.


Το δίκτυο Guest Inn, το πρώτο δίκτυο προβολής αγροτουριστικών και παραδοσιακών ξενώνων, συνεχίζει τη δράση του για την ανάδειξη της εναλλακτικής Ελλάδας και την στοχευμένη προβολή των ξενώνων του στο εξωτερικό.

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων που υλοποίησε σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών τον Μάρτιο 2016, το δίκτυο Guest Inn οργανώνει ένα ακόμη ταξίδι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Κέρκυρας, για τον γνωστό Ολλανδό δημοσιογράφο Andre Nuyens.

Από τις 10 έως τις 20 Μαιίου 2017 ο κ. Nuyens με τον φωτογράφο του, θα επισκευθούν όλο το νησί με στόχο την ανάδειξη και παρουσίαση των “άγνωστων tips” της Κέρκυρας στους αναγνώστες μερικών από τα μεγαλύτερα ολλανδικά περιοδικά.

Θα φιλοξενηθούν από τους ξενώνες του δικτύου και πιο συγκεκριμένα στις παραδοσιακές κατοικίες Casa Lucia στο Σγόμπου, στο Castelli Cottage στο Φουρνί και στο βιολογικό αγρόκτημα Βιόπορος στα Χλοματιανά. Επίσης, θα επισκευτούν τις παραδοσιακές κατοικίες Isabella Country Cottage στα Γουβιά, τη Villa Fioretta στο Μάρμαρο και το βιολογικό αγρόκτημα Aroggia στις Ξανθάτες.

Το ταξίδι αυτό είναι το τρίτο που οργανώνεται μετά τις επιτυχημένες παρουσιάσεις του δικτύου Guest Inn στην Ολλανδία και το Βέλγιο σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών τον Μάρτιο 2016.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top