Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΕΞΕ: Υποδομή προβολή και αξιοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων για την τουριστική ανάπτυξη της Εύβοιας

Θοδωρής Κουμέλης - 15 Ιανουάριος 2002, 00:00

Η προώθηση βασικών έργων υποδομής, η ανάπτυξης σοβαρών προγραμμάτων τουριστικής προβολής, η αξιοποίηση των ευκαιριών των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και οι<...> θεσμικές μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική τοπική και περιφερειακή τουριστική ανάπτυξης ήταν η ατζέντα των θεμάτων που έθεσε αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοια<.>

ς σε πρόσφατη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Χρήστο Θεοδώρου.

Όπως αναφέρει η ΕΞΕ σε ανακοίνωσή της, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, ο υφυπουργός έδειξε ότι γνωρίζει λεπτομερώς τα προβλήματα και ότι δραστηριοποιείται για συγκεκριμένες λύσεις. Χαρακτηριστικό ήταν ότι σε αρκετά από τα θέματα που έθιξε η αντιπροσωπεία της ΕΞΕ και αφορούσαν σε αρμοδιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και των οργανισμών που υπάγονται σε αυτό, υπήρξαν παρεμβάσεις του υφυπουργού από τις οποίες αναμένονται θετικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα της ουσιαστικής ένταξης του νομού στα προγράμματα τουριστικής προβολής στο εσωτερικό και το εξωτερικό κ.ά. Παράλληλα, ο υφυπουργός ενημέρωσε την αντιπροσωπεία και για άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να δώσουν νέα ώθηση σε θέματα της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης, ορισμένα εκ των οποίων αφορούν την τουριστική ανάπτυξη σε σχέση και με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμη, ο κ. Θεοδώρου διασφάλισε άμεσες συναντήσεις της αντιπροσωπείας της ΕΞΕ με αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου και των εποπτευόμενων οργανισμών του.

Συμφωνήθηκε τέλος, να υπάρξει νέα συνάντηση στη Χαλκίδα, προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένοι σχεδιασμοί για την προώθηση των τοπικών θεμάτων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top