Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ταξιδιωτική οδηγία

Νέα ταξιδιωτική οδηγία για Κύπρο

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Μάιος 2017, 10:26

Το Foreign and Commonwealth Office εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Κύπρο, στην οποία όπως αναφέρουν προειδοποιούν τους Βρετανούς για τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα.


Ταξιδιωτική οδηγία για την Κύπρο εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου (Foreign and Commonwealth Office), προειδοποιώντας τους Βρετανούς για τυχόν τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα.
 
Οι τρομοκράτες πιθανόν να προσπαθήσουν να επιτεθούν στην Κύπρο. Οι επιθέσεις θα μπορούσαν να είναι απρόβλεπτες, ακόμη και σε μέρη που συχνάζουν τουρίστες και ξένοι.
 
Υπάρχει αυξημένη απειλή της τρομοκρατίας παγκοσμίως κατά των συμφερόντων του Ηνωμένου Βασιλείου και των Βρετανών υπηκόων, από ομάδες ή άτομα που παρακινούνται από τον πόλεμο στο Ιράκ και τη Συρία. Όπως συνιστά το FCO, θα πρέπει να είναι όλοι οι Βρετανοί υπήκοοι σε εγρήγορση.
 
Δεν θα υπάρξει αλλαγή στα δικαιώματα και το καθεστώς των υπηκόων της ΕΕ που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε στους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου που ζουν στην ΕΕ, όσο το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει στην ΕΕ.
 
Περίπου ένα εκατομμύριο Βρετανοί επισκέπτονται την Κύπρο κάθε χρόνο. Οι περισσότερες επισκέψεις ωστόσο είναι χωρίς προβλήματα.
 
Κάποιες χρήσιμες συμβουλές που δίνει η βρετανικκή κυβέρνηση αφορούν τα ΑΤΜ, τις χρεωστικές και τις πιστωτικές κάρτες, τις οποίες οι Βρεατανοί επισκέπτες της Κύπρου μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά, την αυστηρή μηδενική ανοχή έναντι των ναρκωτικών που υπάρχει στη χώρα, τα πρότυπα οδήγησης που είναι χαμηλά, οπότε και θα πρέπει να οδηγούν με μεγάλη προσοχή, και τέλος την ολοκληρωμένη ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλιση που θα πρέπει να έχουν προτού ταξιδέψουν.
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top