Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξοπλισμός

Συνεργασία της Crist με την Laundry Clean Express

Άγγελος Ρεστάνης - 19 Μάιος 2017, 09:59

Η Crist, με τη νέα συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης της στο χώρο της ενοικίασης επαγγελματικού ιματισμού.


Η Crist, στα πλαίσια της διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Laundry Clean Express, μια κίνηση που ως στόχο έχει την περαιτέρω διεύρυνση των λύσεων που προσφέρονται από την Crist στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου.

Τα πλυντήρια Clean Express των αδελφών Κωνσταντίνου και Στέλλας Τουλούπη, με δεκαετή παρουσία στο χώρο, προσφέρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες και την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται ο επαγγελματικός ιματισμός. Με σύμμαχο την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της, αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τις ανάγκες της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης τόσο στην Νάξο, όσο στην Αμοργό και στα Κουφονήσια. Επιπρόσθετα με αυτή την συνεργασία της με την Crist, επεκτείνεται πλέον και στο leasing ξενοδοχειακού ιματισμού.

Η Crist, με αυτή την συνεργασία, στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης της στο χώρο της ενοικίασης επαγγελματικού ιματισμού, συνδυάζοντας με εξαιρετικό τρόπο ένα μεγάλο δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας, που έχει ως στόχο να φέρει κοντά σε κάθε επιχειρηματία την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ιματισμό της μονάδας του.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top