Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Παρουσίαση της boot Duesseldorf 2018 στην Ελλάδα

Τατιάνα Ρόκου - 19 Μάιος 2017, 10:31

Συνολικά, 1.800 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες και οι 242.000 επισκέπτες καταγράφηκαν στην boot 2017.


Την Πέμπτη 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan η παρουσίαση για τη διεθνή έκθεση σκαφών, θαλάσσιων σπόρ και τουρισμού, “boot Duesseldorf 2018”, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20-28 Ιανουαρίου 2018 στο Duesseldorf της Γερμανίας.Την παρουσίαση “άνοιξε” η Alexia Castro, από την αντιπροσωπεία της Messe Duesseldorf για Ελλάδα και Κύπρο, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και προλογίζοντας τον ελληνικής καταγωγής διευθυντή της boot κ. Πέτρο Μιχελιδάκη, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για την παρουσίαση.Ο κ. Μιχελιδάκης  αναφέρθηκε σε νούμερα, τα οποία τονίζουν τη βαρύτητα της έκθεσης, όπως οι 1.800 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες και οι 242.000 επισκέπτες που καταγράφηκαν στην boot 2017 και την αναγάγουν στη σημαντικότερη επιχειρησιακή πλατφόρμα.

Περισσότεροι από 1,800 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα διεθνές κοινό υψηλής ποιότητας στην boot.

Ο κ. Μιχελιδάκης τόνισε ότι λόγο της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους και σε αγορές άλλων χωρών και η boot αποτελεί πολύτιμο εργαλείο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, κ. Γιώργος Κρανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της ενιαίας συμμετοχής των επιχειρήσεων.
Στη παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και μέλη του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, του ΣΙΤΕΣΑΠ, της Ένωσης Μαρινών, του Enterprise Greece, επιχειρηματίες που σχετίζονται με την ναυπήγηση σκαφών, τα θαλάσσια σπόρ και τον τουρισμό, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top