Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός υγείας

Συνεργασία στον Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ΚΕΔΕ

Τατιάνα Ρόκου - 24 Μάιος 2017, 14:12

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρουσίασε στην υπουργό την πρότασή του για τη συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ αυτών το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, για τη δικτύωση και ένταξη των υφιστάμενων και νέων clusters, με στόχο τη διεθνή προώθηση και προβολή της Ελλάδας στον τουρισμό.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για τη διερεύνηση των πεδίων συνεργασίας στη δυναμική ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Ο κ. Πατούλης παρουσίασε στην υπουργό την πρότασή του για τη συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ αυτών το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, για τη δικτύωση και ένταξη των υφιστάμενων και νέων clusters με   στόχο τη διεθνή προώθηση και προβολή της Ελλάδας στον τουρισμό.    

Η υπουργός εξέφρασε την θερμή της υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές σε αυτήν τη δυναμικά αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού υγείας και ευεξίας. Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας με την Ομογένεια, για την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών τουρισμού υγείας στη χώρα μας.

Η κα Κουντουρά επισήμανε την υποστήριξή του υπουργείου με αιγίδα στο διεθνές ειδικό θεματικό Συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ με  θέμα “Toυρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας & Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο”, στην Ιθάκη, στις 26 και 27 Μαΐου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top