Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία στον Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ΚΕΔΕ
Τουρισμός υγείας

Συνεργασία στον Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ παρουσίασε στην υπουργό την πρότασή του για τη συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ αυτών το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, για τη δικτύωση και ένταξη των υφιστάμενων και νέων clusters, με στόχο τη διεθνή προώθηση και προβολή της Ελλάδας στον τουρισμό.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για τη διερεύνηση των πεδίων συνεργασίας στη δυναμική ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού υγείας και ευεξίας.

Ο κ. Πατούλης παρουσίασε στην υπουργό την πρότασή του για τη συνεργασία με διεθνείς φορείς, μεταξύ αυτών το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Ιατρών, για τη δικτύωση και ένταξη των υφιστάμενων και νέων clusters με   στόχο τη διεθνή προώθηση και προβολή της Ελλάδας στον τουρισμό.    

Η υπουργός εξέφρασε την θερμή της υποστήριξη στις πρωτοβουλίες αυτές σε αυτήν τη δυναμικά αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού υγείας και ευεξίας. Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας με την Ομογένεια, για την περαιτέρω προσέλκυση επισκεπτών τουρισμού υγείας στη χώρα μας.

Η κα Κουντουρά επισήμανε την υποστήριξή του υπουργείου με αιγίδα στο διεθνές ειδικό θεματικό Συνέδριο που διοργανώνει η ΚΕΔΕ με  θέμα “Toυρισμός Υγείας: Μοχλός Ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας & Ανάδειξης της Ελλάδος σε κορυφαίο προορισμό, 12 μήνες το χρόνο”, στην Ιθάκη, στις 26 και 27 Μαΐου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024