Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαAviation and Flight Academy από Hellenic American University και ΔΑΑ
Αεροδρόμια

Aviation and Flight Academy από Hellenic American University και ΔΑΑ

Μαθήματα αεροπορίας στην 2η ακαδημία για παιδιά 14-17 ετών από το Hellenic American University και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

To Hellenic American University διοργανώνει, σε συνεργασία με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, τη 2η Ακαδημία θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων αεροπορίας. Ο γνωστός πλέον θεσμός  του Aviation and Flight Academy απευθύνεται σε παιδιά 14-17 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις πρώτες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με τον αεροπορικό κλάδο, αλλά και αγαπούν τον κόσμο της αεροπορίας.
 
Έτσι, από τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο της ακαδημίας, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις αρχές της αεροπορίας και των πτήσεων σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που συνδυάζει μαθήματα σε τάξη και βιωματική μάθηση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Αεροδρόμιο Μεγάρων. Οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής θα παρακολουθήσουν επιπλέον πτητικά μαθήματα στον πλέον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσης.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο κύκλους μαθημάτων και η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά:
 
Α’ Κύκλος: Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής,
Β’ Κύκλος: Διαχείριση και Διοίκηση Αεροπορικών Υπηρεσιών και Πτητικές Λειτουργίες.
 
Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση, η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: “Το Aviation and Flight Academy είναι μία ξεχωριστή και πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία που συνεχίζουμε και φέτος μαζί με το Hellenic American University. Καθημερινά, για ένα μήνα, οι μαθητές μας θα διδαχθούν τις αρχές της αεροπορίας από εκλεκτά και έμπειρα στελέχη της αεροπορικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας, σε ένα συναρπαστικό πρόγραμμα που θα τους χαρίσει ουσιαστικές γνώσεις σε επίπεδο θεωρίας αλλά και on-site πρακτικής, και θα τους προσφέρει μια πρώτη εικόνα από τον άκρως συναρπαστικό, και επαγγελματικά πολλά υποσχόμενο, αεροπορικό κλάδο!”
 
Ο πρύτανης του Hellenic American University και δημιουργός του προγράμματος, δρ. Triant Flouris, δήλωσε: “Η Ακαδημία μας συνεχίζεται και φέτος με στόχο να υπηρετήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες της επόμενης γενιάς των επαγγελματιών του αεροπορικού κλάδου, προσφέροντάς τους ένα στιβαρό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχθούν σε περίπτωση που ενδιαφερθούν να εμβαθύνουν στην εκπαίδευση τους στον αεροπορικό κλάδο”.
 
Διάρκεια κάθε μαθήματος: 45 ώρες και 3 διδακτικές μονάδες (6 ECTS credits). Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα του Β’ Κύκλου πρέπει να έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τον πρώτο Κύκλο “Βασικές Αρχές Αεροπορίας και Πτητικής“, που διοργανώθηκε κατά την περυσινή χρονιά 2016.
 
Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων, η τελική επιλογή θα γίνει μέσω κλήρωσης.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024