Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕκλογή νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών
Αεροπορία

Εκλογή νέου Δ.Σ. στον Σύνδεσμο Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

Στις 23 Μαΐου στη γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών, εξελέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή διετία.

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών – ΣΑΑΕ ανακοινώνει ότι στη γενική συνέλευση των μελών του που έγινε στις 23 Μαΐου στα γραφεία της Danae Airlines S.A. στο Σύνταγμα, εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο για την προσεχή διετία το οποίο απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη:
  • Πρόεδρος: Γιώργος Αντώναρος, Top Kinisis Hellas
  • Αντιπρόεδρος κ Υπ Δημ. Σχέσεων: Ντίνος Φραντζεσκάκης, Discover the World
  • Γενικός Γραμματέας: Κώστας Τσοβίλης, Goldair Group
  • Ταμίας: Ζωή Σκρέκη, Intermodal Air
  • Μέλος: Μαρία Θεοφανοπούλου, Danae Airlines S.A.
 
Ο απερχόμενος – μετά την εκ του καταστατικού προβλεπόμενη δεύτερη διετή θητεία – πρόεδρος Ντίνος Φραντζεσκάκης δήλωσε: “Ολοκληρώσαμε με επιτυχία μια δύσκολη διετία, με αποκορύφωμα τους περιορισμούς των τραπεζικών λογαριασμών, όπου και αντιδράσαμε ακαριαία, με επισκέψεις στα εμπλεκόμενα υπουργεία και πετυχαίνοντας έτσι την απελευθέρωση και εξαγωγή των ποσών που τους οφείλονταν από την ελληνική αγορά. Αποφεύγοντας έτσι την διακοπή δρομολογίων ξένων αεροπορικών εταιριών προς την χώρα μας, σε μία κρίσιμη για την χώρα μας περίοδο. Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας.”
 
Ο Σ.Α.Α.Ε., ιδρύθηκε το 1989 με μέλη ελληνικές εταιρίες που αντιπροσωπεύουν στην χώρα μας ξένες αεροπορικές εταιρίες. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ενεργοποιούνται στο σύνολο 118 ξένες αεροπορικές εταιρίες, από τις οποίες οι 75 λειτουργούν με Έλληνες γενικούς αντιπροσώπους πωλήσεων (GSAs).
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024