Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΕκδήλωση οινογνωσίας και οινογευσίας στο Makedonia Palace
Οινοτουρισμός

Εκδήλωση οινογνωσίας και οινογευσίας στο Makedonia Palace

Οι καλεσµένοι του Group BSH από όλο τον κόσµο, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν µια µοναδική αναζήτηση γεύσεων, αρωµάτων και αισθήσεων που τους πρόσφεραν τα επιλεγµένα ελληνικά κρασιά απο τα καλύτερα κτήµατα, σε συνδυασµό µε ελληνικά αυθεντικά τυριά και τοπικές γεύσεις.

Μια  αξέχαστη εµπειρία βίωσαν 120 καλεσµένοι απο 90 χώρες του κόσµου, την περασµένη Δευτέρα 29 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη, µέσα από τη µοναδική αίσθηση των ποιοτικών ελληνικών κρασιών που τους πρόσφεραν οι άνθρωποι του “The Greek Wine Experience” στα πλαίσια του συνεδριακού οινοτουρισµού.

Μέσα απο µια ξεχωριστή βραδυνή εκδήλωση οινογνωσίας και οινογευσίας που έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του ανοιξιάτικου “Navona” στο ανακαινισµένο Makedonia Palace, οι καλεσµένοι του Group BSH (Bosh, Siemens, Neff, Gaggenau, Pitsos, κ.λπ.) από όλο τον κόσµο, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν µια µοναδική αναζήτηση γεύσεων, αρωµάτων και αισθήσεων που τους πρόσφεραν τα επιλεγµένα ελληνικά κρασιά απο τα καλύτερα κτήµατα, σε συνδυασµό µε ελληνικά αυθεντικά τυριά και τοπικές γεύσεις.

Όπως δήλωσε µετέφερε ο υπεύθυνος της οινικής εκδήλωσης κ. Δηµήτρης Λώλος, “όλοι οι άνθρωποι του ‘The Greek Wine Experience’ είναι αφοσιωµένοι στην φιλοσοφία ‘Enjoy Greek Wines, Real Taste, Great Living!’ και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της εκδήλωσης δηµιουργώντας τους µοναδικές αναµνήσεις, ωθώντας τους να γίνουν παγκόσµιοι πρεσβευτές των ελληνικών κρασιών µεταφέροντας τις αναµνήσεις αυτές στον τόπο τους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024