Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Το Helianthus Suites το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection

Άγγελος Ρεστάνης - 02 Ιούνιος 2017, 12:05

Το Helianthus Suites είναι μια 100% οικογενειακή επιχείρηση στην Οία της Σαντορίνης που εισέρχευαι στην 'ομπρέλα' της Caldera Collection.


Μόλις λίγα μόλις βήματα από το παγκοσμίως γνωστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, στον Αγ. Νικόλαο, το Helianthus Suites είναι μια 100% οικογενειακή επιχείρηση που υπερηφανεύεται για την υπέροχη τοποθεσία του στον γραφικό οικισμό της Οίας.

Οι δύο παρθένες σουίτες σπηλαίου (50 και 40 τ.μ.) είναι τεράστιες, με το δικό τους, μοναδικό τρόπο και προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο ηφαίστειο και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν πάρκινγκ και δωμάτια μη καπνιζόντων.Η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων δημιουργώντας ένα δίκτυο 30 ποιοτικών ξενοδοχείων και 16 βιλλών 5 αστέρων, με προορισμούς Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία, τα οποία αποκτούν δύναμη κάτω από την ίδια “ομπρέλα” – αυτή της Caldera Collection. Ο όμιλος Caldera Collection αναλαμβάνει αυστηρά μόνο 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία. Η φιλοσοφία του ομίλου είναι να κερδίζει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση τόσο των συνεργατών, όσο κα των πελατών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, διατηρούν τη μοναδικότητά τους με την προώθηση να εστιάζεται στον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε ξενοδοχείου. Προσφέρουμε συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top