Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Helianthus Suites το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection
Ξενοδοχεία

Το Helianthus Suites το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection

Το Helianthus Suites είναι μια 100% οικογενειακή επιχείρηση στην Οία της Σαντορίνης που εισέρχευαι στην 'ομπρέλα' της Caldera Collection.

Μόλις λίγα μόλις βήματα από το παγκοσμίως γνωστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, στον Αγ. Νικόλαο, το Helianthus Suites είναι μια 100% οικογενειακή επιχείρηση που υπερηφανεύεται για την υπέροχη τοποθεσία του στον γραφικό οικισμό της Οίας.

Οι δύο παρθένες σουίτες σπηλαίου (50 και 40 τ.μ.) είναι τεράστιες, με το δικό τους, μοναδικό τρόπο και προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο ηφαίστειο και στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Στις υπηρεσίες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν πάρκινγκ και δωμάτια μη καπνιζόντων.

Η Caldera Collection έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων δημιουργώντας ένα δίκτυο 30 ποιοτικών ξενοδοχείων και 16 βιλλών 5 αστέρων, με προορισμούς Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Ιταλία, τα οποία αποκτούν δύναμη κάτω από την ίδια “ομπρέλα” – αυτή της Caldera Collection. Ο όμιλος Caldera Collection αναλαμβάνει αυστηρά μόνο 4 και 5 αστέρων ξενοδοχεία. Η φιλοσοφία του ομίλου είναι να κερδίζει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση τόσο των συνεργατών, όσο κα των πελατών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, διατηρούν τη μοναδικότητά τους με την προώθηση να εστιάζεται στον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε ξενοδοχείου. Προσφέρουμε συμβουλευτική και διαρκή υποστήριξη στα ξενοδοχεία με το σήμα Caldera Collection.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024