Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί6η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου
Περιφέρεια

6η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου

Μετά τη Γενική Συνέλευση, έγινε αναλυτική παρουσίαση του φαινομένου των μεδουσών και την παρατηρούμενη αύξησή του πληθυσμού τους στον Κορινθιακό Κόλπο, προτείνοντας λύσεις για τον περιορισμό του εν λόγω φαινομένου.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε την 6η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του, την Τετάρτη 24 Μαΐου, στο Loutraki Thermal Spa.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νομού Κορινθίας, κ. Χρήστος Δήμας, κα Μαρία Θελερίτη και κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γεώργιος Πετρίτσης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, κ. Αντώνιος Καλλιμάνης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κ. Σπυρίδων Ράττης, η αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κα Μαρία Πρωτόπαπα, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Παναγιώτης Πέτρου, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων/μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ και επαγγελματίες από όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων και παρόχων τουριστικών υπηρεσιών του ευρύτερου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμό και καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τον δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης και οι Δήμαρχοι. Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλης προέβη σε αναλυτικό απολογισμό των δράσεων του οργανισμού την τριετία 2014-2016 ενώ κατόπιν ο Ταμίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Δημήτριος Βλάσσης προέβη σε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό του έτους 2016, παρουσιάζοντας παράλληλα και τον οικονομικό προϋπολογισμό δράσεων του οργανισμού για το 2017.
 
Η 6η Ετήσια, Τακτική, Γενική Συνέλευση, σήμανε και τη λήξη του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, καθώς παρήλθε τριετία από την εκλογή του και παράλληλα τη συμπλήρωση δύο θητειών για τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλη. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης, εισηγήθηκε να δοθεί το δικαίωμα στον πρόεδρο να παραμείνει στη θέση του για μία ακόμη τριετή θητεία, εισήγηση που εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.

Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου είχε προσκαλέσει στην Γ.Σ. τη δρ. Σουλτάνα Ζερβουδάκη, ερευνήτρια και αντιπρόεδρο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., η οποία προέβη σε αναλυτική παρουσίαση του φαινομένου των μεδουσών και την παρατηρούμενη αύξησή του πληθυσμού τους στον Κορινθιακό Κόλπο, προτείνοντας λύσεις για τον περιορισμό του εν λόγω φαινομένου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ., παρατέθηκε cocktail reception στο χώρο της εξωτερικής πισίνας του Loutraki Thermal Spa. Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, οι ορισμένοι εκπρόσωποι των φορέων που απαρτίζουν το επταμελές Δ.Σ. του  Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συνεδρίασαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου και συνήλθαν σε σώμα με την ακόλουθη σύσταση:

  • Πρόεδρος: Καραβούλης Σπυρίδων (πρόεδρος Ομίλου Επιχειρήσεων SPORTCAMP)
  • Αντιπρόεδρος: Παππάς Δημήτριος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας)
  • Γενικός γραμματέας: Κόντης Ιωάννης (γραμματέας Συλλόγου “Ο Ξένιος Ζευς)
  • Ταμίας: Βλάσσης Δημήτριος (εκπρόσωπος τουριστικών γραφείων)
  • Μέλος: Γκιώνης Γεώργιος (δήμαρχος Λουτρακίου –Π-ΑΓΘ- και πρόεδρος Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ)
  • Μέλος: Νανόπουλος Βασίλιος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας)
  • Μέλος: Βραχάτης Ιωάννης (εκπρόσωπος Club Hotel Vasino Loutraki)

Η θητεία του νέου Δ.Σ., βάσει του καταστατικού του οργανισμού έχει τριετή θητεία 2017 -2020.Το Δ.Σ. του Οργανισμού απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους βουλευτές, δημάρχους, περιφερειακούς συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και στα μέλη του οργανισμού για την αθρόα προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και τη συνολική στήριξή τους στο έργο του Οργανισμού.

Μετά τη Γενική Συνέλευση, έγινε αναλυτική παρουσίαση του φαινομένου των μεδουσών και την παρατηρούμενη αύξησή του πληθυσμού τους στον Κορινθιακό Κόλπο, προτείνοντας λύσεις για τον περιορισμό του εν λόγω φαινομένου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024