Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική προβολή

Συνάντηση Έλ. Κουντουρά με αντιπροσωπεία του Children’s Museum of Indianapolis

Άγγελος Ρεστάνης - 06 Ιούνιος 2017, 13:01

Συνάντηση της υπουργού τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το προεδρείο του The Children’s Museum of Indianapolis για την υποστήριξη και προώθηση της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα σε έκθεση του μουσείου.


Η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο με αμερικανική αντιπροσωπεία του Παιδικού Μουσείου της Ινδιανάπολης των ΗΠΑ, ‘The Children’s Museum of Indianapolis’ στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην Ελλάδα και προκαταρκτικών συναντήσεων με κυβερνητικούς παράγοντες για την προώθηση της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα σε έκθεση του μουσείου.  
 
Πρόκειται για ένα από τα είκοσι πιο δημοφιλή και καταξιωμένα μουσεία στη Βόρεια Αμερική που ανά τετραετία φιλοξενεί εκθέσεις ξένων χωρών και προτίθεται από  το 2019 να φιλοξενήσει έκθεση για τη σύγχρονη Ελλάδα και να προβάλλει για διάστημα περίπου 4 ετών τη χώρα μας με το κεντρικό σύνθημα “Take me there: Greece”.
 
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του μουσείου Δρ. Jeffrey Patchen, η αντιπρόεδρος Jennifer Pace Robinson, και τα μέλη της αντιπροσωπείας συζήτησαν με την υπουργό τον σχεδιασμό τους και τις δυνατότητες συνεργασίας.  
 
H κα Κουντουρά επισήμανε ότι πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία που προβάλλει και προωθεί δυναμικά την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό και τον ελληνικό τουρισμό στις ΗΠΑ, μία από τις αγορές προτεραιότητας στο πλαίσιο της υλοποιούμενης εθνικής τουριστικής πολιτικής. Εξέφρασε την θερμή της υποστήριξη ώστε να προχωρήσει η πρωτοβουλία αυτή, με τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη στην τουριστική προβολή της χώρας.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top