Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Το TripAdvisor εγκαινιάζει κέντρο διαχείρισης για ξενοδόχους μέσω κινητού

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Ιούνιος 2017, 14:15

Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων, το νέο περιβάλλον βοηθά τους χρήστες να βλέπουν γρήγορα και να απαντούν σε όλες τις κριτικές των ταξιδιωτών.


Το TripAdvisor εγκαινίασε ένα νέο κέντρο διαχείρισης μέσω κινητού τηλεφώνου για ξενοδόχους που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές της εταιρείας για iOS και Android, καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση και την ενημέρωση των καταχωρίσεών τους οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος.

Οι ξενοδόχοι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για κινητά του TripAdvisor θα επωφεληθούν από τις παρακάτω λειτουργίες του Κέντρου διαχείρισης, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω της καρτέλας “Me”:

  • Κριτικές: Το νέο περιβάλλον βοηθά τους χρήστες να βλέπουν γρήγορα και να απαντούν σε όλες τις κριτικές των ταξιδιωτών.
  • Φωτογραφίες: Μπορούν πλέον να προσθέσουν φωτογραφίες απευθείας από τα τηλέφωνά τους - έτσι είναι ευκολότερο να διατηρούν τις λίστες τους ανανεωμένες - και μπορούν εύκολα να αλλάξουν τη σειρά προβολής των εικόνων.
  • Ερωτήσεις πελατών: Μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των ταξιδιωτών, ενώ είναι εν κινήσει και οι απαντήσεις θα εμφανίζονται ότι έγιναν από τον επίσημο αντιπρόσωπο του εκάστοτε ξενοδοχείου.
  • Στατιστικά στοιχεία TripAdvisor: Θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο TripAdvisor Insights, τον βασικό πόρο για ενέργειες μάρκετινγκ - χωρίς να βγαίνουν από την εφαρμογή για να λάβουν την ανάλογη καθοδήγηση σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση μιας καταχώρισης, στην προσέλκυση και εμπλοκή δυνητικών πελατών με το “Business Advantage” και στην αύξηση των άμεσων κρατήσεών τους μέσω του TripAdvisor.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top