Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Επιτυχές σεμινάριο του ΚΟΤ στην Κυπερούντα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 Ιούνιος 2017, 11:22

Ο εκπαιδευτής σε θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους έδωσε συμβουλές στα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων ούτως ώστε να βελτιώσουν την εικόνα των κοινοτήτων τους και να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τους τουρίστες, ντόπιους και ξένους, που θα επισκεφθούν τις περιοχές τους.


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους, διοργάνωσε πρόσφατα στην Κυπερούντα σεμινάριο με θέμα “Πως φροντίζω την κοινότητα μου για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες”, το οποίο απευθυνόταν σε προέδρους και μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων της περιοχής.

Ο εκπρόσωπος του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας ΚΟΤ κ. Κυριάκος Κυριάκου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τόνισε ότι “με την αναμενόμενη αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην πατρίδα μας όλοι οι εμπλεκόμενοι στον τουρισμό και ειδικότερα οι τοπικές αρχές θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμες, από κάθε άποψη, για να έχουμε μια επιτυχημένη, ομαλή, χωρίς προβλήματα τουριστική περίοδο”.

Ακολούθως, ο εκπαιδευτής σε θέματα τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους τόνισε τη σημασία που έχει ο τουρισμός για τη χώρα μας και ειδικά για τα ορεινά θέρετρα, δίδοντας χρήσιμες συμβουλές στα μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων ούτως ώστε να βελτιώσουν την εικόνα των κοινοτήτων τους και να υποδεχτούν με τον καλύτερο τρόπο τους τουρίστες, ντόπιους και ξένους, που θα επισκεφθούν τις περιοχές τους.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον ΚΟΤ και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους για την πρωτοβουλία τους και ζήτησαν την επανάληψη παρόμοιων συναντήσεων στο μέλλον.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top