Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για θέματα νησιωτικότητας και τουρισμού υγείας
Περιφέρεια

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για θέματα νησιωτικότητας και τουρισμού υγείας

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ιδιαίτερα προβλήματz που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και οι μικροί νησιωτικοί δήμοι αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, κ. Γιώργο Πατούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και οι μικροί νησιωτικοί δήμοι αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Πρόσφατα, ο κ. Κόνσολας είχε παρευρεθεί, ως ομιλητής, στο συνέδριο που διοργάνωσε η ΚΕΔΕ και ο Δήμος Ιθάκης για τον τουρισμό υγείας, καταθέτοντας συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η συνάντηση του τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της ΚΕΔΕ έγινε σε άριστο, αλλά και εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας. Συζητήθηκε η ανάγκη διαμόρφωσης ενός πλαισίου προτάσεων και αλλαγών στον “Καλλικράτη” για να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα που δημιουργεί η νησιωτικότητα και η γεωγραφική ασυνέχεια στους μικρούς νησιωτικούς δήμους.

Παράλληλα, ο κ. Κόνσολας ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ να πραγματοποιηθούν θεματικές εκδηλώσεις για την αυτοδιοίκηση, τη νησιωτικότητα και τον ιατρικό τουρισμό στα Δωδεκάνησα, αλλά και σε άλλες περιοχές με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης και των φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024