Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

FedHATTA: Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα περνά μέσα από το δίκτυο των μελών της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Ιούνιος 2017, 15:19

Workshop για τις πωλήσεις κρουαζιέρας, στο πλαίσιο της 4ης έκθεσης Posidonia Sea Tourism Forum, είχε στόχο να μυήσει τα τουριστικά γραφεία-μέλη των ενώσεων της FedHATTA, στην ανάπτυξη των πωλήσεων κρουαζιέρας.


Τη δυνατότητα επιβίβασης σε διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας από ελληνικά λιμάνια έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν, με μεγάλη επιτυχία, τα ελληνικά τουριστικά γραφεία-μέλη των ενώσεων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού FedHATTA, “ανοίγοντας” το δρόμο να γίνει hub κρουαζιέρας η Ελλάδα. Αυτό επισήμανε εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία ο κ. Γιώργος Παλιούρας, κατά την εισήγησή του σε workshop για τις πωλήσεις κρουαζιέρας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης έκθεσης Posidonia Sea Tourism Forum (23 και 24 Μαΐου 2017).

Όπως τόνισε ο κ. Παλιούρας, “η προσπάθεια να αναπτυχθεί η κρουαζιέρα στην Ελλάδα περνά μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο μελών μας, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει μια μετρήσιμη αγορά κρουαζιέρας”.

Μιλώντας στο workshop, ανέπτυξε τους 12 λόγους για τους οποίους η κρουαζιέρα είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος του παγκόσμιου τουρισμού, καθώς και τα μυστικά στις πωλήσεις κρουαζιέρας.Το workshop είχε στόχο να μυήσει τα τουριστικά γραφεία-μέλη των ενώσεων της FedHATTA, στην ανάπτυξη των πωλήσεων κρουαζιέρας.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρθηκε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πως μεθοδεύονται με επιτυχία οι πωλήσεις κρουαζιέρας, πως μεγιστοποιούνται οι προμήθειες και οι ομαδικές πωλήσεις, ενώ ανέδειξε και τρόπους αξιολόγησης και επιλογής προϊόντων κρουαζιέρας.

Oι ομιλητές του workshop ανέλυσαν επίσης τους λόγους για τους οποίους η κρουαζιέρα, ως προσφερόμενη υπηρεσία, δεν πρέπει να λείπει από κανένα ταξιδιωτικό γραφείο.

Μάλιστα, στο περιθώριο του forum, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του ΔΣ του HATTA, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Φουντα και τα μέλη κ.κ. Γιώργο Παλιούρα και Μιχάλη Μινόπουλο, με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας CLIA. Σκοπός της συνάντησης ήταν να εξετασθούν οι δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων και της κοινότητας των CLIA Travel Agents.

Στο workshop μίλησαν επίσης ο Country Manager Sales & Chartering της Celestyal Cruises, κ. Δημήτρης Αμπατζίδης, ο Cruise & Travel Industry Management Consultant, κ. Nigel Lingard και ο διευθύνων σύμβουλος της Navigator Travel & Tourist Services, κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top