Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ενοποιεί τα γραφεία Ελλάδας και Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούνιος 2017, 11:20

Η SetelHellas εισάγει τις υπηρεσίες τηλεφωνίας Cisco IP στα γραφεία της Celestyal Cruises στον Πειραιά και τη Λευκωσία, καθώς και στην Optimum Ship Management.


Η Celestyal Cruises, πρωτοπόρος στην υιοθέτηση κάθε καινοτόμου τεχνολογίας, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SetelHellas, με σκοπό να εξοπλίσει τα γραφεία της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και την Optimum Ship Management, με τις τηλεφωνικές υπηρεσίες Cisco IP. Η εγκατάσταση πρόκειται να ενοποιήσει την επικοινωνία, ενισχύοντας τη συνεργασία, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα, αλλά και αυξάνοντας την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την εταιρεία.

Η λύση IP τηλεφωνίας από τη Cisco, η οποία παρέχεται, εγκαθίσταται και υποστηρίζεται από τη  SetelHellas, συνδυάζει τη Β2Β με τη Β2C συνδεσιμότητα, επιτρέποντας την αποδοτικότερη συνεργασία των ομάδων της Celestyal Cruises σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, ευνοεί την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρείας παγκοσμίως. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει  υπηρεσίες επικοινωνίας ‘νέας γενιάς’, όπως το VoIP, το Instant Messaging, το Web and Video Conferencing, τα οποία ενισχύουν την αυτόνομη ψηφιακή υποδομή της εταιρίας, καθιστώντας δυνατή την άμεση επικοινωνία  μεταξύ των υπαλλήλων σε όλα τα γραφεία της εταιρίας, καθώς και μεταξύ της εταιρίας και των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών της.  

“Αποσκοπώντας στη δημιουργία απρόσκοπτης διασύνδεσης όλων των γραφείων μας, η SetelHellas μάς προσέφερε μια λύση, η οποία ενοποιεί όλες τις μορφές επικοινωνίας μας σε μία μόνο πλατφόρμα”, ανέφερε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, CEO της Celestyal Cruises. “Αναζητούμε διαρκώς τρόπους που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα σε όλες μας τις δραστηριότητες, και πλέον έχουμε την απαιτούμενη υποδομή επικοινωνίας, η οποία δύναται να υποστηρίξει μια βελτιωμένη και ταχύτερη επικοινωνία ενδοεταιρικά, καθώς και στις εκτός εταιρίας συνδιαλλαγές μας”.

Ο κ. Γιώργος Μαρινάκης, γενικός διευθυντής της SetelHellas S.A. ανέφερε: “Είμαστε περήφανοι για την παροχή εγκαταστάσεων ‘προστιθέμενης αξίας’, οι οποίες προσφέρουν τη βέλτιστη δυνατή τεχνολογία σε εδραιωμένες εταιρείες, όπως η Celestyal Cruises. Αποβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας συνεργασίας”.

Το τμήμα MIS/IT της Celestyal Cruises πρόκειται να εγκαταστήσει το σύνολο του συστήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017 στο Αιγαίο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top