Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Νέο δρομολόγιο Tera Jet από τη Seajets για Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο

Άγγελος Ρεστάνης - 21 Ιούνιος 2017, 10:33

Το Tera Jet διαθέτει χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων.


Η Seajets ανακοινώνει τη δυναμική ενίσχυση των δρομολογίων της από Ραφήνα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο με νέα γραμμή για το Tera Jet, το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε μέγεθος, αλλά και χωρητικότητα επιβατών παγκοσμίως. Το Tera Jet, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 37 μίλια, ενώ εγκαινιάζει την έναρξη της νέας γραμμής.

Το Tera Jet αναχωρεί καθημερινά από Ραφήνα στις 7.40’ και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους στα σαλόνια οικονομικής και πρώτης θέσης και τα lounge bars. Επιπλέον, το Tera Jet, η ναυαρχίδα του στόλου της Seajets, παρέχει και την επιλογή του Club και Platinum σαλονιού, το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα με πλήρη ανάκληση και στήριξη για όλο το σώμα που πρακτικά μετατρέπονται σε κρεβάτι. Λόγω του μεγέθους και της κατασκευής του, το Tera Jet υπόσχεται ένα ταχύτατο και άνετο ταξίδι ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Φέτος το καλοκαίρι, η Seajets παρέχει πρόσβαση σε συνολικά 29 λιμάνια με 250 διασυνδέσεις λιμανιών και νησιών, ενώ για μία ακόμη χρονιά ενθαρρύνει και διευκολύνει τη μετάβαση μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων, αλλά και της Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, προσαρμόζει τα δρομολόγιά της και προσθέτει νέα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου όταν αυτό απαιτείται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top