Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Διάκριση οικολογικής ποιότητας για το TUI Sensimar Aquila Elounda Village Resort & Spa by Aquila

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2017, 09:51

Η εθνική επιτροπή κρίσεων του Green Key βράβευσε και εφέτος το ξενοδοχείο, το οποίο συμπληρώνει 10 συναπτά έτη διάκρισης.


Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής πολιτικής και με γνώμονα την ύψιστη ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος το TUI Sensimar Aquila Elounda Village Resort & Spa by Aquila, γιόρτασε με επιτυχία τη 10ετή του βράβευση από το διεθνές πρόγραμμα οικολογικής ποιότητας Green Key, το οποίο συντονίζεται από το διεθνές ίδρυμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και λειτουργεί σε 17 χώρες.

Η εθνική επιτροπή κρίσεων του Green Key βράβευσε και εφέτος το ξενοδοχείο, το οποίο συμπληρώνει 10 συναπτά έτη διάκρισης, αποδεικνύοντας ότι η μονάδα συνεχίζει να ικανοποιεί τα βασικότερα κριτήρια του προγράμματος και δεσμεύεται να υλοποιήσει τα υπόλοιπα στο εγγύς μέλλον. Η διάκριση αυτή διαβεβαιώνει ότι υιοθετείται εταιρικά μια οικολογική πολιτική στις αγορές με προμηθευτές απορρυπαντικών και τροφίμων αποφεύγοντας προμήθειες και προϊόντα  που είναι μη φιλικά στο περιβάλλον. Ένδειξη και απόδειξη αυτών είναι η καλή ποιότητα των θαλάσσιων υδάτων.Παράλληλα με την εκδήλωση αυτή και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου και τη δράση καθαρισμού Clean Up The Med, μια σειρά από εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στο χώρο του ξενοδοχείου. Διοργανώθηκε δράση καθαρισμού σε κατά παράδοση συνεργασία με το δημοτικό σχολείο της Ελούντας με διευθυντή τον κ. Μακράκη και συγκεκριμένα με το τμήμα Δ2, υπό την επίβλεψη της δασκάλας τους κας Σταυρούλας Ζούδα. Ενεργή ήταν η συμμετοχή της οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου, του προσωπικού αλλά και πελατών αυτού. Με αυτόν και με άλλους ανάλογους τρόπους επιβεβαιώνεται η περιβαλλοντική πολιτική και δράση του ομίλου, καθώς και ο πρωταρχικός στόχος του να ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες και τους φορείς της περιοχής για τα ζητήματα που αφορούν στο περιβάλλον καθώς η αειφόρος ανάπτυξη αφορά όλους.
 
Η λειτουργία των τουριστικών μονάδων της Aquila Hotels & Resorts γίνεται με γνώμονα τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, καθώς ο όμιλος φροντίζει να προσφέρει το γνωστό υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ποιότητας με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η οικολογική ισορροπία. Η πολιτική αυτή είναι ο λόγος για τον οποίο τα ξενοδοχεία του ομίλου έχουν βραβευτεί με πληθώρα διεθνών και ευρωπαϊκών βραβείων από αναγνωρισμένους περιβαλλοντικούς φορείς συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top