Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Άμεση αντικατάσταση του 'Βιτσέντζος Κορνάρος' ζητά ο Δήμος Κισσάμου

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιούνιος 2017, 11:21

Με επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο δήμαρχος Κισσάμου τονίζει πως η ακινησία του πλοίου έχει προκαλέσει ιδιότυπη και ταυτόχρονα 'εξόχως αρνητική εξέλιξη σε ό,τι αφορά στον εσωτερικό τουρισμό των περιοχών» που εξυπηρετούνται από τα δρομολόγιά του'.


Την άμεση αντικατάσταση του πλοίου “Βιτσέντζος Κορνάρος” της ΛΑΝΕ, το οποίο συνδέει την Κρήτη με τα Κύθηρα, την Πελοπόννησο και τον Πειραιά, αλλά βρίσκεται ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης, ζητά με επιστολή του προς την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο δήμαρχος Κισσάμου, κ. Θοδωρής Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης επισημαίνει ότι η ακινησία του πλοίου έχει προκαλέσει ιδιότυπη και ταυτόχρονα “εξόχως αρνητική εξέλιξη σε ό,τι αφορά στον εσωτερικό τουρισμό των περιοχών μας”, και παραπέμπει σε ανάλογες επιστολές διαμαρτυρίας που έχει στείλει ο δήμαρχος Κυθήρων, καθώς και τις αντιδράσεις των δημάρχων Καλαμάτας και Ανατολικής Μάνης.

Ο κ. Σταθάκης επικαλείται μάλιστα τη σχετική νομοθεσία, επισημαίνοντας “η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία”, ενώ επισημαίνει ότι οι επηρεαζόμενοι δήμοι δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα επισκευαστεί το πλοίο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top