Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τεχνολογία

Περισσότερες παραλίες συμμετέχουν στην εφαρμοργή Plazz

Άγγελος Ρεστάνης - 29 Ιούνιος 2017, 12:25

Online πρόσβαση και κράτηση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική, την Αττική μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο (Δήμος Πάφου, Δήμος Αγίας Νάπας).


Φέτος το καλοκαίρι, η βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας Plazz, επέστρεψε με ακόμα περισσότερες παραλίες. Συγκεκριμένα, η Plazz προσφέρει πρόσβαση σε παραλίες με διαθέσιμες ξαπλώστρες που ξεπερνούν τις 3.000 σε 65 σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε προσιτές τιμές, που ξεκινούν ακόμα και από 1 ευρώ.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή; Μπαίνει κανείς στο plazz.com ή κατεβάζει την εφαρμογή Plazz στο smartphone (iOS και Andoird) και έχει πρόσβαση σε ξαπλώστρες οργανωμένων παραλιών σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική, την Αττική μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο (Δήμος Πάφου, Δήμος Αγίας Νάπας).

Αφού εγγραφεί στην Plazz, διαλέγει παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα, προ-πληρώνει μέσω πιστωτικής κάρτας και είναι έτοιμος. Σημειώνεται ότι η κράτηση είναι έγκυρη έως 45 λεπτά μετά τη συγκεκριμένη ώρα και δε θα είναι πλέον διαθέσιμη μετά την περίοδο αυτή.

Παράλληλα, μέσα από την Plazz έχει τη δυνατότητα να απολαύσει επιπλέον υπηρεσίες (π.χ. καφέ, χυμό, αναψυκτικό, σνακ, parking, water sports) που προσφέρουν οι παραλίες σε καλύτερες τιμές, ειδικά και αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής.

Η ευκολία και η ευχρηστία της εφαρμογής, σε συνδυασμό με τις πολλαπλές επιλογές σημείων και τις προσιτές τιμές “λύνει” τα χέρια και το γνωστό πρόβλημα του αν θα βρει κανείς διαθέσιμες ξαπλώστρες στην παραλία, την ώρα που θα την επισκεφθεί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top