Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΗ Celestyal Cruises ανανέωσε τη ναύλωση του Thomson Spirit στην Thomson Cruises
Κρουαζιέρα

Η Celestyal Cruises ανανέωσε τη ναύλωση του Thomson Spirit στην Thomson Cruises

Το πλοίο θα λειτουργεί υπό την Thomson Cruises έως τον Οκτώβριο του 2018, με όλες τις υπηρεσίες να παρέχονται από τη Celestyal Cruises, μέσω της θυγατρικής εταιρείας διαχείρισης πλοίων, Optimum Ship Management Services SA.

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση για ένα ακόμη έτος της ναύλωσης του “Thomson Spirit” στην εταιρεία Thomson Cruises της TUI Travel plc, για τη σεζόν 2017-2018. Το Thomson Spirit έχει ναυλωθεί στην Thomson από το Μάιο του 2003, ενώ σχετικά με τους όρους της ναύλωσης, το πλοίο θα λειτουργεί υπό την Thomson Cruises έως τον Οκτώβριο του 2018, με όλες τις υπηρεσίες να παρέχονται από τη Celestyal Cruises, μέσω της θυγατρικής εταιρείας διαχείρισης πλοίων, Optimum Ship Management Services SA.

“Η ανανέωση της ναύλωσης του Thomson Spirit αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας, καθώς και μια έμπρακτη εκδήλωση της εμπιστοσύνης της TUI Travel plc και άλλων κορυφαίων εκπροσώπων του παγκόσμιου τουρισμού προς τη Celestyal Cruises”, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης. “Είμαστε ευτυχείς για το γεγονός πως το Spirit είναι τόσο δημοφιλές στους επιβάτες της αγγλικής αγοράς. Η Thomson Cruises αποτελεί έναν έμπιστο, πολύτιμο συνεργάτη για περισσότερες από δύο δεκαετίες˙ επομένως, προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024