Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός υγείας

Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρό brand ως ελκυστικός προορισμός ιατρικού τουρισμού

Άγγελος Ρεστάνης - 06 Ιούλιος 2017, 11:17

Τις ευοίωνες προοπτικές για τη χώρα μας, από την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας ανέπτυξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της ομιλίας του σε σχετική ημερίδα.


Τις ευοίωνες προοπτικές για τη χώρα μας από την ανάπτυξη του τουρισμού υγείας ανέπτυξε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της ομιλίας του, στην ημερίδα για τον Τουρισμό Υγείας, που διοργάνωσαν οι τομείς Υγείας και Τουρισμού της ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού, την Κυριακή 2 Ιουλίου στον Ωρωπό. Θέμα της ημερίδας ήταν η “Ανάδειξη του Αμφιαράειου Ωρωπού ως τόπου προορισμού για τον τουρισμό υγείας”. Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική ανάπτυξης του κλάδου και παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες αυτή της στρατηγικής.

“Η δημιουργία ισχυρού brand και φήμης της Ελλάδας ως ελκυστικού προορισμού ιατρικού τουρισμού είναι κρίσιμη για την επιτυχία της νέας στρατηγικής”, δήλωσε ο κ. Πατούλης.

“Έχουν διενεργηθεί μια σειρά από μελέτες για τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Στις πιο σοβαρές και αξιόπιστες από αυτές, τοποθετείται ο Ιατρικός Τουρισμός μεταξύ των σημαντικότερων αναπτυξιακών μοχλών της ελληνικής οικονομίας για την επερχόμενη δεκαετία επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την άποψη και την προσπάθεια σημαντικών δυνάμεων της ιδιωτικής υγείας και του κλάδου του τουρισμού που επιχειρούν με μικρά αλλά ουσιαστικά βήματα να τοποθετήσουν την Ελλάδα στο χάρτη της νέας αυτής αγοράς. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την Ελλάδα, σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού, 12 μήνες το χρόνο. Με συστηματική προσπάθεια θέλουμε να βάλουμε την Ελλάδα ψηλά, στον χάρτη του παγκόσμιου ιατρικού τουρισμού”, κατέληξε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top