Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
MICE

Η Αθήνα Νο5 MICE προορισμός διεθνώς στο 2017 Global Destination Index

Τατιάνα Ρόκου - 07 Ιούλιος 2017, 10:51

Η ελληνική πρωτεύουσα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση των 10 κορυφαίων προορισμών MICE στη λίστα Global Destination Index για το 2017, της Global DMC Partners.


Η αμερικανική εταιρεία Global DMC Partners, παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών διαχείρισης προορισμών, έδωσε στη δημοσιότητα την έρευνά της “2017 Global Destination Index”, στην οποία παρουσιάζονται οι κορυφαίοι συνεδριακοί προορισμοί ανά τον κόσμο. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν με βάση πάνω από 700 εκδηλώσεις από τον κλάδο MICE που έλαβαν χώρα το 2017 σε πάνω από 500 προορισμούς που αντιπροσωπεύει η Global DMC Partners.Οι Top 10 Διεθνείς Προορισμοί
1. Μεξικό (Cabo και Riviera Maya)
2. Ιταλία (Ρώμη)
3. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι)
4. Μπαχάμες
5. Ελλάδα (Αθήνα)
6. Ισπανία (Βαρκελώνη και Μαδρίτη)
7. Γαλλία (Παρίσι)
8. Κόστα Ρίκα
9. Αυστρία (Βιέννη)
10. Ελβετία

Η πρόεδρος της Global DMC Partners, Catherine Chaulet, δήλωσε: “Ο τομέας MICE έχει τεράστιο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία. Συμβάλλει στη διευκόλυνση των διαπροσωπικών σχέσεων για την οικοδόμηση ισχυρότερων και πιο κερδοφόρων επιχειρηματικών δεσμών και συνεισφέρει σημαντικά στις τοπικές οικονομίες και τη βιωσιμότητά τους. Πολλοί από τους προορισμούς που επισημάνθηκαν στην έρευνα ήταν ήδη δημοφιλείς για τον κλάδο MICE τα τελευταία χρόνια, ωστόσο υπάρχουν μερικοί προορισμοί που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε να ανεβαίνουν στην κατάταξη, όπως το Κολοράντο, η Ελλάδα (Αθήνα), η Κόστα Ρίκα, η Ελβετία και το Cabo και η Riviera Maya στο Μεξικό”.

Οι πιο hot MICE προορισμούς για το 2018|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top