Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστική προβολή

Συνεργασία Travel Media Applications - LinkedSuperPowers για τις δυνατότητες των Social Media στον τουρισμό

Άγγελος Ρεστάνης - 11 Ιούλιος 2017, 15:30

Στο άμεσο μέλλον έχουν σχεδιαστεί σεμινάρια που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού να ενημερωθούν, αλλά και να εκπαιδευτούν στη σωστή χρήση των Social Media.


Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας η τεράστια δύναμη των Social Media δεν αξιοποιείται στο έπακρον από τις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Έτσι η εταιρεία Travel Media Applications, που εξειδικεύεται στο χώρο του τουρισμού, και η LinkedSuperPowers συνεργάζονται με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κλάδου για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Social Media για την προβολή των τουριστικών εταιρειών.

Ο κ. Ντένης Κουτούδης, σπεσιαλίστας των Social Media (με πάνω απο 1,7 εκατ. διαδικτυακούς ακολούθους και 360+ Recommendations στο LinkedIn), ιδρυτής και CEO της LinkedSuperPowers, δήλωσε ότι, “τα Social Media δεν είναι μόνο βασική πλέον πηγή πληροφόρησης για τον τουρίστα, αλλά αποτελούν και ένα κανάλι διανομής των εμπειριών του. Για αυτόν τον λόγο οι τουριστικές επιχειρήσεις επιβάλλεται να έχουν μια πάρα πολύ ισχυρή και σωστά φτιαγμένη παρουσία. Με τη συνεργασία αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε όλο τον τουριστικό κλάδο για τις εξελίξεις”.

Η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, διευθύντρια της Travel Media Applications, δήλωσε: “Είναι τιμή μας να συνεργαστούμε με την εταιρεία LinkedSuperPowers και τον κ. Ντένη Κουτούδη, ο οποίος είναι εξειδικευμένος πάνω στα Social Media και ειδικότερα στο Linkedin έχοντας μάλιστα παγκόσμια φήμη (με αναφορές στο Forbes, την Huffington Post και το Entrepreneur) ο οποίος θα δώσει ‘τα φωτα του και στον ελληνικό τουριστικό κλάδο.

Στο άμεσο μέλλον έχουν σχεδιαστεί σεμινάρια που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού να ενημερωθούν, αλλά και να εκπαιδευτούν στη σωστή χρήση των Social Media. Επίσης, ο κ. Κουτούδης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο Digi.Travel που γίνεται στην Αθήνα στις 24-25 Οκτωβρίου 2017 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών”.


Στη φωτογραφία ο ιδρυτής & CEO της LinkedSuperPowers, κ. Ντένης Κουτούδης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top