Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Η Seajets γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τα 15 της χρόνια

Άγγελος Ρεστάνης - 12 Ιούλιος 2017, 11:28

Η Seajets φέτος το καλοκαίρι κλείνει τα 15 της χρόνια και το γιορτάζει με εισιτήρια σε ειδική τιμή για το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο παγκοσμίως και 10.000 ευρώ σε έναν τυχερό.


Η Seajets φέτος γιορτάζει 15 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, προσφέροντας εισιτήρια για τη ναυαρχίδα του στόλου της, το TERA JET σε ειδική τιμή. Επιπλέον, ένας τυχερός που θα ταξιδέψει με το TERA JET, θα κερδίσει 10.000 ευρώ από τη Seajets.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της παρουσίας της στο Αιγαίο, η Seajets φέτος έχει δρομολογήσει το TERA JET, το μεγαλύτερο σε μέγεθος και χωρητικότητα επιβατών και οχημάτων ταχύπλοο παγκοσμίως, στη γραμμή της Ραφήνας για Τήνο (1.50’), Μύκονο (2.15’), Πάρο (3.20’), Νάξο (4.05’). Το TERAJET, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 37 μίλια, ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού των 15 χρόνων παρουσίας της εταιρείας, τώρα προσφέρει ειδικές τιμές ναύλου.

H Seajets σχηματίστηκε το 2002 ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης ναυτιλιακών επιχειρήσεων που έχουν εδραιωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών στους τομείς της ναυτιλίας και του τουρισμού αντίστοιχα. Η Seajets έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της πάντα με αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τηρώντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, στόχος της εταιρείας είναι η διατήρησή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας  ως η καλύτερη, αξιόπιστη και πιο γρήγορη επιλογή για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top