Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Έρευνα ποιότητας τουρισμού Ρόδου από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Ιούλιος 2017, 11:14

Ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των TOs που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο.


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Ανέστη Αναστασίου, πρόκειται να διεξάγει έρευνα ποιότητας του προορισμού στην Ρόδο από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την λήξη της τουριστικής σeζόν.

Σκοπός της έρευνας είναι η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών του νησιού. Τα ερωτηματολόγια έχουν μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των τοπικών τουριστικών γραφείων, καθώς και των Tour Operators που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Η διανομή θα γίνεται στα λεωφορεία κατά την αναχώρηση των τουριστών για το αεροδρόμιο, καθώς και στα ξενοδοχεία εντός των οποίων εργάζονται τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την επεξεργασία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, θα γίνει μία εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας.

“Με αυτήν την ενέργεια θα είναι εύκολο να προγραμματίσουμε αντικειμενικές βελτιώσεις έπειτα από τις έγκυρες υποδείξεις των πελατών μας”, αναφέρει ο Σύλλογος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Το Hotel Marketing Masterclass στην Κύπρο

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top