Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυμμετοχή του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα με επίσημη πρώτη στην 4η Greek Tourism Expo 2017 και ειδική ημερίδα
Τουρισμός υγείας

Συμμετοχή του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα με επίσημη πρώτη στην 4η Greek Tourism Expo 2017 και ειδική ημερίδα

Στόχος της ημερίδας και της ενεργούς συμμετοχής του τουρισμού υγείας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού, είναι η προβολή της Ελλάδας, γενέτειρας του ιατρικού τουρισμού του κόσμου από την αρχαιότητα, ως σημερινό και αυριανό ιδανικό προορισμό Τουρισμού Υγείας για το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό.

Ο Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στη 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Greek Tourism Expo ’17 με ειδικά διαμορφωμένη ημερίδα που οργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Τουρισμού Υγείας και ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Πατούλης, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Στα πλαίσια διεξαγωγής της έκθεσης η οποία πραγματοποιείται φέτος 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα του Τουρισμού Υγείας στο Greek Tourism Expo 2017 στις 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11.00 -15.00, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομιλητών, διακεκριμένων επιστημόνων και πολιτικών προσωπικοτήτων.

Η ανάδειξη του τουρισμού υγείας της χώρας μας στην ετήσια Διεθνή Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού αποτελεί για το 2017 κυρίαρχη προτεραιότητα για την Greek Tourism Expo, στο φάσμα της διεύρυνσης του προγράμματός της προβολής του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας στις διεθνείς ταξιδιωτικές αγορές με νέους κλάδους, όπως και ο γαστρονομικός και εναλλακτικός τουρισμός, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του τουρισμού υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και των ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων και προοπτικών του Τουρισμού Υγείας της Ελλάδας για διεθνείς επενδυτές και εκατομμύρια ταξιδιώτες του κόσμου.

Στόχος της ημερίδας, και της ενεργούς συμμετοχής του τουρισμού υγείας στη φετινή Διεθνή Έκθεση Ελληνικού Τουρισμού, είναι η προβολή της Ελλάδας, γενέτειρας του ιατρικού τουρισμού του κόσμου από την αρχαιότητα, ως σημερινό και αυριανό ιδανικό προορισμό Τουρισμού Υγείας για το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την “επίσημη πρώτη” του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας στην Διεθνή Ετήσια Έκθεση του Ελληνικού Τουρισμού παρουσιάζει το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν εξειδικευμένοι Hosted Buyers τουρισμού υγείας από πολλές χώρες για Β2Β συναντήσεις με εκθέτες, κέντρα και φορείς του τουρισμού υγείας της χώρας μας που θα πλαισιώσουν την ημερίδα, όπως νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά κέντρα της Ελλαδας, Επιχειρήσεις και επαγγελματίες του χώρου υγείας και τουρισμού, ιατρικοί σύλλογοι, τουριστικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και περιφέρειες και δήμοι με ιαματικές πηγές.

Η έκθεση φέτος θα φιλοξενήσει 150 Hosted Βuyers (που ασχολούνται με Leisure, MICE, Business Travel και Εναλλακτικό τουρισμό) από 40 χώρες και οι Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 6.000.

Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας “Τουρισμός Υγείας στην Ελλάδα” θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα. Βασικοί συμμετέχοντες θα είναι ομιλητές που έχουν ήδη συμβάλει με τη δράση, το επιστημονικό τους έργο και τη διεθνή τους παρουσία στην εκκίνηση του ρεύματος του τουρισμού υγείας της χώρας μας και την προσέλκυση παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024