Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Παράταση για τις προνομιακές τιμές εγγραφής στο Travel Trade Athens 2017

Τατιάνα Ρόκου - 19 Ιούλιος 2017, 12:04

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ραντεβού, μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017, επωφελούμενοι των early bird rates.


Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος και για τη διευκόλυνση των Ελλήνων suppliers, το Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention & Visitors Bureau – ACVB) αποφάσισε την παράταση στη δυνατότητα εγγραφής των επαγγελματιών του τουρισμού στο Travel Trade Athens 2017,  με προνομιακή τιμή.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα ραντεβού, μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017,  επωφελούμενοι των early bird rates.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2017 είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017. Η 5η συνάντηση των επαγγελματιών για την προβολή της Αθήνας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπως πάντα σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association - ETOA).

Οι συμμετοχές των Buyers έχουν σχεδόν “κλείσει”, με σημαντικούς  εκπροσώπους των αγορών MICE και Leisure. Επιπλέον, για να απαντήσουν στο αυξανόμενο ενδιαφέρον, οι διοργανωτές επέλεξαν να αναμορφώσουν τη δομή του διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια συμμετεχόντων και αύξησαν το μέσο χρόνο διάρκειας των προγραμματισμένων συναντήσεων, μεταξύ Buyers και Supplier, από 12’ σε 14’ λεπτά.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top