Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Συνεργασία Fraport - Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούλιος 2017, 10:09

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν το συντομότερο δυνατόν διορθωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο λειτουργικό και εμφάνισης των αεροδρομίων και αυτές να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν.


Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece είχε χθες στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος (CEO), Ian Matheson, διευθυντής Λειτουργιών (COO), Γιάννης Παπάζογλου, διευθυντής Επικοινωνίας της Fraport Greece και Ηλίας Σκιαδάς, μάνατζερ της Fraport για το αεροδρόμιο Ρόδου και είχε ως αντικείμενο θέματα που αφορούν στα τέσσερα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης, την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Fraport (μεταξύ των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, τη διαχείριση των οποίων ανέλαβε από τον περασμένο Απρίλιο).

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν το συντομότερο δυνατόν διορθωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο λειτουργικό και εμφάνισης των αεροδρομίων και αυτές να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, ούτως ώστε να γίνει άμεσα αισθητή στον επιβάτη η μετάβαση στο νέο πλαίσιο διαχείρισης των αεροδρομίων.Ζήτησε επίσης να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Fraport Greece και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως σημείο επαφής και έκφρασης των τοπικών κοινωνιών, με στόχο την ενσωμάτωση στα σχέδια της εταιρείας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, των στόχων που κάθε τοπική κοινωνία έχει θέσει για το νησί της, με στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και αγοράς, καθώς και τη “θωράκιση” του τουριστικού προϊόντος του κάθε νησιού και με δεδομένο ότι πρόκειται για τους τέσσερις μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους ελληνικούς
προορισμούς διεθνώς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece  και ο κ. Χατζημάρκος συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συνεργατών τους, προκειμένου να συμφωνήσουν και να συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο συνεργασίας Fraport Greece και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top