Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: Ασφαλή τα τουριστικά καταλύματα στην Κω

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούλιος 2017, 13:20

Στο σύνολό τους τα καταλύματα στο νησί λειτουργούν κανονικά, συνεχίζοντας να φιλοξενούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, που επέδειξαν ψυχραιμία και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμειναν στην Κω, συνεχίζοντας τις διακοπές τους.


Σε ανακοίνωσή της για τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό στην Κω, η Συνομοποσνδία Επιχειρηματιών Τπυριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) αναφέρει: “Τα τελευταία 24ωρα το μυαλό και οι σκέψεις μας βρίσκονται στην Κω, που επλήγη από το φονικό πέρασμα του εγκέλαδου. Το νησί της Δωδεκανήσου, που παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμό, δείχνει να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, με τους επαγγελματίες του τουρισμού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Περιφέρεια, αλλά και τον κεντρικό, κρατικό μηχανισμό να επιδεικνύουν ισχυρά αντανακλαστικά.

Οι ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές του νησιού αποδείχθηκαν ασφαλείς, λόγω της ισχυρής αντισεισμικής τους θωράκισης, συνεισφέροντας σημαντικά στην άμεση επιστροφή της Κω στην κανονικότητα και στους ρυθμούς ενός μεγάλου τουριστικού προορισμού”.

Η ΣΕΤΚΕ τονίζει ότι στο σύνολό τους τα καταλύματα στο νησί λειτουργούν κανονικά, συνεχίζοντας να φιλοξενούν τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, που επέδειξαν ψυχραιμία και στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμειναν στην Κω, συνεχίζοντας τις διακοπές τους.

“Η Κως πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά άντεξε. Ως Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κω, αλλά και στους συναδέλφους μας στο νησί, με τους οποίους είμαστε σε πλήρη επικοινωνία από την πρώτη στιγμή, μετά τον καταστροφικό σεισμό, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα για τις εξελίξεις. Και εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι, ο τουρισμός στο σύνολο της φετινής, τουριστικής περιόδου στο νησί θα ακολουθήσει τις ίδιες ανοδικές τάσεις, όπως μέχρι πριν το ‘χτύπημα’ του εγκέλαδου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η καλύτερη διαφήμιση: Στην Κω η βασιλική οικογένεια της Δανίας
Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κω επισκέφθηκε η βασιλική οικογένειά της Δανίας, λίγα 24ωρα μετά το φονικό σεισμό 6,6 Ρίχτερ. Το τηλεοπτικό κανάλι Star κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες τουτου διαδόχου του θρόνου Frederik, γιου της βασίλισσας Margrethe II και του Henrik, Prince Consort, της συζύγου του πριγκίπισσας Mary και των τεσσάρων παιδιών τους, την ώρα που έκαναν τις βόλτες τους στο λιμάνι της Κω απολαμβάνοντας τις διακοπές τους και κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε το νησί.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top